(FOTO) Gemeni unici: Două surori cu pielea de culoare diferită. Au 23 de ani și iată cum arată acum!

 (FOTO) Gemeni unici: Două surori cu pielea de culoare diferită. Au 23 de ani și iată cum arată acum!
0Shares

Aceste gemene din Marea Britanie sunt întotdeauna în centrul atenției, oriunde nu ar merge, deoarece au culoarea pielii diferită. S-au născut în 1997, tatăl lor are pielea albă, iar mama este originară din Jamaica. Surorile s-au obișnuit cu faptul că sunt considerate prietene, de multe ori chiar au fost nevoite să prezinte certificatele de naștere pentru a demonstra că sunt cu adevărat rude, scrie SHOK.md cu referire la eushtiu.

„Nimeni nu crede niciodată că suntem surori, pentru că eu sunt albă, iar Mary are pielea de culoare. Chiar și atunci când suntem îmbrăcate la fel, oricum nu suntem ca niște surori obișnuite, nemaivorbind de gemene” – explică Lucy.

Donna Douglas, mama gemenelor, își amintește bine momentul în care și-a văzut fiicele pentru prima dată după naștere. „Pentru ea, a fost un șoc, deoarece culoarea pielii nu poate fi determinată înainte de naștere. Deci, ea nu avea habar cât de diferite eram. Iar când moașa ne-a arătat pe amândouă, mama a căzut în stupoare” – povestește Lucy.

Pe cât sunt de diferite la exterior, pe atât de mult nu diferă și în plan psihologic.

Lucy, cea cu părul roșcat și pielea deschisă, studiază arta și design-ul la Gloucester College. Maria, cea cu părul și pielea întunecată, studiază psihologia și dreptul la Cheltenham College. Ele mai au frați și surori care la fel ca și ele au tonuri diferite ale pielii

Dar fata este bucuroasă că ea și sora ei sunt atât de diferite: „Când ai un geamăn complet diferit de tine, oamenii nu te confundă niciodată cu el, iar acest lucru este minunat. Majoritatea gemenilor sunt ca două picături de apă, dar Maria și cu mine puțin probabil că am putea fi mai diferite decât suntem.”

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/