(FOTO) Hailey Bieber, apariție surpriză după ce a ajuns la spital din cauza unor probleme de sănătate. Imaginile i-au cucerit pe fani

 (FOTO) Hailey Bieber, apariție surpriză după ce a ajuns la spital din cauza unor probleme de sănătate. Imaginile i-au cucerit pe fani

La doar câteva zile de când a trecut prin momente delicate, ajungând de urgență la spital, Hailey Bieber a revenit pe rețelele sociale și a făcut furori cu niște imagini inedite, în care și-a etalat silueta perfectă, scrie SHOK.md cu referire la profm.ro.

La doar câteva zile după ce Hailey, soția lui Justin Bieber, a ajuns la spital de urgență, iar în urma investigațiilor medicii au stabilit că are un mic cheag de sânge la creier, modelul a făcut publice imagini inedite pe rețelele sociale.

În fotografiile respective, celebrul model apare îmbrăcat în lenjerie intimă din dantelă, de culoare galbenă.

„O, Doamne, cum arăți.”, ”Un îngeraș sexy.”, ”WOW, pur și simplu îmi tai respirația.”, ”Cu adevărat un înger!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți în dreptul fotografiilor ce au adunat peste 2,5 milioane de fani.

Hailey Biber a trecut printr-o sperietură zdravănă. Soția lui Justin Bieber a ajuns de urgență la spital, după ce a manifestat semne asemănătoare unui atac vascular cerebral, cauzate de un cheag de sânge format în creier. Soția lui Justin Biber nu se mai putea mișca normal și avea simptome cu care se confruntă mai degrabă vârstnicii, așa că a fost dusă urgent la un spital din Palm Springs.

„Joi dimineață, luam micul dejun cu soțul meu, când am simțit că am simptome de AVC și am fost dusă la spital. Acolo, medicii au aflat că aveam un mic cheag de sânge la creier, care mi-a cauzat o scurtă lipsă de oxigen. Corpul meu și-a făcut treaba și a trecut de la sine. M-am recuperat complet în câteva ore. Deși acesta a fost, cu siguranță, unul dintre cele mai înfricoșătoare momente prin care am trecut vreodată, sunt acasă acum și mă simt bine. Sunt foarte recunoscătoare medicilor și asistentelor care au avut grijă de mine”, le-a povestit Hailey fanilor care o urmăresc pe Instagram.

Maria Palade

https://shok.md/