Justin Bieber, foarte îngrijorat pentru soția sa, după ce lui Hailey i s-a descoperit un cheag de sânge la creier: „Abia poate dormi”

 Justin Bieber, foarte îngrijorat pentru soția sa, după ce lui Hailey i s-a descoperit un cheag de sânge la creier: „Abia poate dormi”

Justin Bieber este foarte îngrijorat pentru soția sa, modelul Hailey Bieber, după ce acesteia i s-a făcut rău și a ajuns la spital. După analize și investigații, medicii au descoperit că Hailey avea un mic cheag de sânge la creier, după ce aceasta a acuzat simptome asemănătoare unui atac vascular cerebral, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Deși problema s-a rezolvat, medicii încă investighează cauza care a dus la formarea unui cheag de sânge la o persoană sănătoasă și activă de 25 de ani.

„Hailey nu vrea ca nimeni să se îngrijoreze pentru ea, dar a fost o situație terifiantă pentru amândoi (pentru Hailey și Justin – n.r.). Justin este încă extrem de îngrijorat. Abia poate dormi. Stă treaz și o supraveghează cât ea se odihnește”, a povestit o sursă din anturajul cântărețului canadian.

Hailey Biber a trecut printr-o sperietură zdravănă. Soția lui Justin Bieber a ajuns de urgență la spital, după ce a manifestat semne asemănătoare unui atac vascular cerebral, cauzate de un cheag de sânge format în creier. Soția lui Justin Biber nu se mai putea mișca normal și avea simptome cu care se confruntă mai degrabă vârstnicii, așa că a fost dusă urgent la un spital din Palm Springs.

„Joi dimineață, luam micul dejun cu soțul meu, când am simțit că am simptome de AVC și am fost dusă la spital. Acolo, medicii au aflat că aveam un mic cheag de sânge la creier, care mi-a cauzat o scurtă lipsă de oxigen. Corpul meu și-a făcut treaba și a trecut de la sine. M-am recuperat complet în câteva ore. Deși acesta a fost, cu siguranță, unul dintre cele mai înfricoșătoare momente prin care am trecut vreodată, sunt acasă acum și mă simt bine. Sunt foarte recunoscătoare medicilor și asistentelor care au avut grijă de mine”, le-a povestit Hailey fanilor care o urmăresc pe Instagram.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și