(foto) Jennifer Lopez, într-o ținută care i-a controversat pe internauți. „O îmbătrânește”

 (foto) Jennifer Lopez, într-o ținută care i-a controversat pe internauți. „O îmbătrânește”

Jennifer Lopez uimește din nou pe toată lumea, de data aceasta cu o rochie lila, brodată, cu inserții argintii, pe care a purtat-o zilele trecute prin New York. Totuși, o parte din fanii artistei consideră că ținuta este mult prea elegantă pentru a fi purtată ziua în amiaza mare, pe stradă, sau că o îmbătrânește, scrie SHOK.md, cu referire la unica.ro.

Artista a atras atenția trecătorilor și cu ajutorul accesoriilor pe care le-a ales pentru a-și completa ținuta – un guler alb, stil preppy, o pereche de pantofi cu platformă, semnați Valentino, acoperiți cu cristale, o geantă crossbody albă, tot Valentino, și niște ochelari de soare supradimensionați, semnați Chloe.

Cu toate că nu se știe până acum cine este designerul rochiei, ținuta artistei este intens dezbătută în mediul online. Dacă majoritatea părerilor sunt pozitive, există însă, ca de fiecare dată, și cârcotași.

O parte din fanii artistei consideră că ținuta este mult prea elegantă pentru a fi purtată ziua în amiaza mare, pe stradă, sau că ținuta o îmbătrânește. Cu toate acestea, artista pare a fi într-o formă excelentă, ca de fiecare dată.

Duminica Lilia

https://shok.md/