(foto) La întâlnire cu soția altuia! Fostul Xeniei Borodina, surprins în ipostaze romantice cu femeia unui fotbalist din Rusia

 (foto) La întâlnire cu soția altuia! Fostul Xeniei Borodina, surprins în ipostaze romantice cu femeia unui fotbalist din Rusia

La șase luni de la divorț, ex-ul Xeniei Borodina se pare că nu mai este singur. Kurban Omarov a fost surprins în ipostaze romantice cu soția fotbalistului echipei naționale din Rusia, Fedor Kudryashov, scrie SHOK.md, cu referire la presa rusă.

Kurban a fost surprins cu o blondă, la o întâlnirea romantică, într-un restaurant de elită din Moscova. Cei doi nu au ezitat să-și arate sentimentele: discutând ceva cu entuziasm, s-au îmbrățișat ușor, apoi s-au contopit în săruturi. Omarov și însoțitoarea sa au părăsit localul după miezul nopții.

Totul ar fi bine, dar după cum s-a dovedit, Omarov are o aventură… cu o doamnă căsătorită – Anastasia Kudryashova.

Anastasia Kudryashova și Fedor Kudryashov au încetat demult să mai posteze poze comune pe Instagram, cu toate că, înainte fodbalistul regulat publica mesaje de dragoste adresate soției sale. 

„Nu este ușor să decizi să devii soția unui sportiv. Incomparabila mea, îți mulțumesc că ești alături de mine în orice moment al vieții! a scris el acum un an.

„Fedya și Nastya, au încetat să mai fie o familie și să trăiască împreună cu destul de mult timp în urmă”, a explicat un prieten al familiei Kudryashov pentru StarHit. – Nu mai este pasiune, au început neînțelegerile… Dar au rămas prieteni, fără certuri și scandaluri. Altfel, nu s-ar putea, pentru că au împreună doi copii minunati – fiul Nick și fiica Milan. Vor continua să-i educe. Ei chiar nu au avut timp să obțină oficial un divorț, dar planifică.