FOTO Morgenshtern și-a realizat visul și l-a costat peste 1 milion de euro

 FOTO Morgenshtern și-a realizat visul și l-a costat peste 1 milion de euro

Rapperul rus Morgenshtern și-a realizat visul de a-și procura  propria casă. Despre aceasta a anunțat bloggerul pe pagina lui de Instagram, unde a spus că: „Acum am unde locui”, scrie SHOK.md.

 

Alisher Morgenstern a postat mai multe fotografii și un videoclip pe contul său, unde s-a afișat cu 20 de pliculețe cu bani, care sunt stivuite într-o piramidă. Pe fiecare este indicată suma de cinci milioane de ruble. Ar înseamna aceasta că casa artistului costă 100 de milioane de ruble (peste un milion de euro)? Rămâne să aștepți detaliile.

 

Rapperul a menționat că acum „are unde să locuiască” și le-a urat abonaților ca „visele voastre să devină realitate”. Acesta a mai menționat că așteaptă felicitări pentru cea mai importantă achiziție din viața lui. Artistul nu a oferit detalii despre zona în care se află proprietatea. „Așteptăm piesa despre casă”, au remarcat fanii.

https://www.instagram.com/p/CSrkVe5sKop/?utm_source=ig_web_copy_link

Acum o lună, interpretul și-a cerut iubita de nevastă în timpul filmării unui nou videoclip. Vestea cea mare a fost dată de Dilara, pe pagina ei de Instagram.

Morgenshtern s-a afișat aproape gol, cu un inel în mână și a îngenunchiat în fața ei. Acesta i-a mărturisit  despre sentimentele sale, după care  a întrebat-o: Femeia mea iubită, vreai să fii soția mea? Dilara i-a dat un răspuns pozitiv.