(VIDEO) Trecuți prin „filtru”, până la finală: 8 concureți SuperStar au trecut prima probă de foc. Printre ei și doi moldoveni

 (VIDEO) Trecuți prin „filtru”, până la finală: 8 concureți SuperStar au trecut prima probă de foc. Printre ei și doi moldoveni

Concurenții SuperStar au oferit un spectacol excepțional aseară, de Ziua României. Emoțiile sunt tot mai mari, de la o ediție, la ediție, mai ales că finala e la un pas distanță. 8 concureți au trecut mai departe, după prima seară de live-uri. Printre ei sunt și doi basarbeni – Artiom Topal și Victoria Peșterean. Aceștia au fost alești, alături de ceilalți concurenți, de către public, scrie SHOK.md.

Artiom Topal poate fi considerat unul dintre favoriții publicului. Mai întâi, el a fost salvat dintre cei patru deținători de WildCarduri, tot prin votul fanilor, iar aseară a trecut cu brio de primul live. Evoluția Mădălinei Țurcan din Chișinău la SuperStar s-a încheiat la început de săptămână. Ea a fost una dintre deținătorii WildCard, care a acumulat însă mai puține voturi și nu a ajuns la etapa live-urilor.

Artiom Topal a încântat juriul în primul LIVE: ”Ți-ai trecut granițele în două feluri”.

În primul live al show-ului SuperStar, Artiom Topal a impresionat juriul și publicul cu piesa ”When Doves Cry” a lui Prince.

Artiom a primit doar cuvinte de laudă din partea juriului.

„Știu cât curaj îți trebuie să cânți piesa asta în maniera asta. Eu nu aș face-o niciodată. Pot spune că ai ți-ai trecut granițele în două feluri”, a spus Carla’s Dreams.

„Felicitări pentru faptul că ai primit votul publicului. Cred că este cel mai important vot”, a spus Raluka.

Victoria Peșterean a incendiat scena în primul LIVE: ”Ești artista care se dăruiește scenei 100%.

În primul live al show-ului SuperStar, Victoria Peșterean a încântat audiența cu interpretarea piesei ”Don’t Speak”, de la No Doubt.

După momentul său pe scenă, Victoria Peșterean a fost în centrul atenției.

„Cea mai iubită piesă de despărțire. E piesa pe care m-am sărutat prima oară. Mie îmi șoptește că nu o să te desparți foarte curând de concursul ăsta”, a spus Carla’s Dreams.

„Ești artista care se dăruiește scenei 100%. Pur și simplu, transmiți fiecare vers pe care îl cânți. Ai fost nebună cu totul”, a spus Raluka.

„Victoria, vreau să-ți mărturisesc că, în momentul în care apari pe scenă, nu am niciun fel de emoții. Ești neînfricată. Nu am auzit niciodată o interpretare așa de artistică”, a spus Smiley.

„Am auzit și Gwen Stefani, am auzit și Peștereanu”, a spus Marius Moga.

Daniel Șveț, explozie de energie pe scena primului LIVE, dar din păcate nu a trecut în următoarea etapă: „Tu ai înnebunit! Semizeu moldovenesc ce ești tu”.

În primul live al show-ului SuperStar, Daniel Șveț a interpretat în manieră proprie ”I Feel Good”, celebra piesă a lui James Brown.

Daniel Șveț a rămas în maieu la finalul piesei, într-o explozie de energie, făcându-i pe jurați să se amuze.

„Tu ai înnebunit! Semizeu moldovenesc ce ești tu. Eu aveam așteptări mari. Tu ești și un pic sărit de pe fix. Dar nu chiar dus. A fost atât de frumos. S-a văzut bucuria în ochii tăi”, a spus Carla’s Dreams.

„Ai reușit să arăți tuturor că ești un artist liber. Că te manifești așa cum vrea cravata ta. Ai moacă, ai prestanță”, a spus Smiley.

„Tu, astăzi, ai venit și te-ai distrat… Știi că ești imens”, a spus Raluka.

„În show-uri, tot așa se manifestă și Robbie Williams. Ești un entertainer”, a spus Moga.

Ei sunt cei 8 concurenți, care au trecut mai departe în următorul LIVE. Felicitări tuturor!

Show-ul va continua în această vinere și poate fi urmărit la Pro TV Chișinău.

 

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și