(foto) Uite cum arată Daniela Cheltuitor la șapte luni de sarcină: Nu îmi vine a crede

 (foto) Uite cum arată Daniela Cheltuitor la șapte luni de sarcină: Nu îmi vine a crede

Daniela Cheltuitor și-a etalat burta de gravidă pe Instagram. Bloggerița se află pe ultima sută de metri cu sarcina. În două luni va deveni mamă pentru prima oară. 

„Mult timp a trecut, când făcusem poza eram în luna a 4, acum deja se finisează a 7 lună și tot nu îmi vine a crede căci peste 8 săptămîni o să apară mică noastră prințesa!

Ehh, pe atunci abia mai putem mânca ceva am trecut printr-o perioadă foarte grea de toxicoză, mămicile o să mă înțeleagă!

Primele mișcări ale bebelinei le-am simțit în dimineața de 24.11.2021, o pot nota ca una din cele mai frumoase zile din viața mea, atunci a fost și ziua de cununie, cred eu că de la emoțiile ce le simțeam bebe nu a putut să mai stea locului !

În schimb acum este atât de activă, că uneori nu mă lasă să adorm. Multe am să vă povestesc, multe s-au schimbat în viața noastră”, a scris bloggerița, în dreptul imaginii.

După atenuarea scandalului cu influencerii din Instagram, în viața Danielei Cheltuitor a început o nouă etapă frumoasă. Bloggerița a fost cerută în căsătorie

Daniela Cheltuitor a vorbit despre scandalul influencerilor moldoveni, când acum câteva luni au fost lichidate conturile de Instagram a mai multor bloggeri  și au fost șantajați de o persoana care se ascunde după contul Anonymous ștergem concursuri. Tânăra a fost acuzată că ea ar fi organizat acest lucru. Invitată în cadrul unui interviu, cu Dorina Galben aceasta a oferit mai multe detalii despre acest incident. Daniela a declarat că „show-ul acesta s-a început din cauza banilor, fiindcă dintr-un concurs poți face 2000-3000 euro”,  aceasta a mai adăugat că și pagina ei a fost dezactivată, iar pentru ca să o restabilească a fost nevoită să achite aproximativ 500 de euro. Bloggerița s-a adresat la poliție, dar într-un final și-a retras cererea „Nu au oamenii legii treabă, ei râde de noi”, a spus aceasta în cadrul interviului.

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale a examinat plângerea depusă de trei persoane, care reclamau faptul că le-a fost blocat „pretins neîntemeiat un număr de postări pe rețeaua Instagram, postări care conțineau anunțuri de lansare a concursurilor”. Instituția de urmărire penală, în urma investigațiilor, a stabilit „lipsa elementelor vreunei infracțiuni din domeniul cibernetic sau contra patrimoniului”, se arată într-un răspuns oficial al PCCOCS oferit pentru UNIMEDIA.

Vloggerița Mihaela Chistol, cunoscută în mediul online ca Ella, a publicat un video, în care povestește cum a rămas fără contul ei de Instagram cu peste 150 de mii de urmăritori. Aceasta a declarat că Daniela Cheltuitor, împreună cu o persoană care se ascunde sub identitate străină, i-ar fi șters pagina. Mai mult de atât, au avut de suferit și alți bloggeri, printre care: Katy Black, Dan Ioniță, Emilian Crețu „Am fost șantajați de el (n.r. persoana care se ascunde după contul Anonymous ștergem concursuri). Unii bloggeri au transferat și bani pentru a se asigura că nu le va fi șters concursul de pe Instagram”, a spus Ella în cadrul filmulețului.

Vloggerița Katy Black spune că pe 9 iulie, Daniela Cheltuitor ar fi avut o întâlnire cu un băiat, cu care ar fi vorbit despre blocarea unor conturi.

În scandalul influencerilor moldoveni apare și numele actorului Emilian Crețu. Acesta a venit cu o reacție pe pagina lui de Instagram.

Și bloggerul Ivan White a declarat că a rămas fără cont de Instagram.

Vloggerița Daniela Costețchi a declarat că i s-ar fi cerut 1000 de euro ca să nu-i blocheze contul de Instagram, dar într-un final ar fi achitat „600 euro, cu reducere” – „Într-un final eram mulțumită ca să ajung la un numitor comun cu pagina respectivă și să-mi pună o taxă, doar ca să nu fiu atinsă”.

Daniela Cheltuitor susține că este nevinovată și că toate acuzațiile sunt o minciună: „Dacă aveți atâtea dovezi, de ce nu am primit nici un apel de la poliție?”, a spus tânăra.