(foto) Woman in black: Cum s-a afișat Anastasia Fotachi alături de viitoarea soacră

 (foto) Woman in black: Cum s-a afișat Anastasia Fotachi alături de viitoarea soacră

Recent, mama omului de afaceri, Gariel Stati și-a sărbătorit ziua de naștere. Cu acest prilej, iubita milionarului, Anastașia Fotachi a ținut să-și felicite viitoarea soacră. „O femeie atât de frumoasa, blândă și grijulie”, a menționat modela.

Anastasia a publicat și o imagine cu Larisa Stati, unde apar în ținute aproape identice. Cele două au optat pentru rochii elegante, negre, cu decolteu la gât, pe care le-au asortat cu brățări și cercei.

„O femeie atât de frumoasa, blândă și grijulie. La mulți ani, meriți toată fericirea din lume!”, a scris Anastasia în dreptul imaginii. Postarea a adunat aproape 5 mii de aprecieri.

Modela Anastasia Fotachi, logodită cu milionarul în euro Gabriel Stati, a dezvăluit că pe parcursul celor trei ani și jumătate de relație, s-a despărțit de iubitul său, de două ori.

Milionarul Gabriel Stati și modela Anastasia Fotachi s-au logodit acum două luni. Cei doi urmează să se căsătorească la toamnă. „Mi-am ales și rochiile”, a dezvăluit influencera.

La scurt timp după ce a fost făcută publică noutatea, s-a aflat locul și data nunții lui Gabriel Stati cu Anastasia Fotachi. Cuplul a fost dat de gol chiar de prietenele modelei, care au publicat pe rețele invitațiile la eveniment.

Citește și