(video) A omorât un bărbat cu un topor în cap, apoi i-a furat mașina și a fugit de la locul crimei: Un fost deținut a revenit după gratii

 (video) A omorât un bărbat cu un topor în cap, apoi i-a furat mașina și a fugit de la locul crimei: Un fost deținut a revenit după gratii

Cadavrul unui bărbat a fost găsit în apropierea unei ferme, în localitatea Corjova, din raionul Criuleni. Acesta ar fi fost omorât cu un topor în cap de către un fost deținut care a fugit de la locul crimei cu automobilul victimei, scrie SHOK.md cu referire la unimedia.info.

Potrivit poliției, victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 64 de ani, originar din localitatea Bălăbănești, Criuleni. Medicul-legist venit la fața locului a depistat pe suprafața cadavrului mai multe semne de moarte violentă.

Acesta ar fi fost lovit în cap de aproximativ cinci ori cu un topor care a fost găsit la locul unde a fost comisă crima.

Totodată, suspectul a fost depistat și reținut de către polițiști în jurul orei 13:00, în apropierea localității Leca din raionul Cantemir, în timp ce se deplasa cu automobilul răpit.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 61 de ani, originar din localitatea Lingura, Cantemir, care s-a eliberat în luna Ianuarie curent din penitenciarul de la Cahul.

Actualmente activa la ferma în cauză în calitate de paznic și locuia în permanență pe teritoriul fermei. Suspectul este reținut pentru 72 de ore pentru omor intenționat și tâlhărie.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și