Giuliano Stroe, „cel mai puternic copil din lume”, a ajuns să „cerșească” criptomonede pe Internet. „Ai nevoie de bani”

 Giuliano Stroe, „cel mai puternic copil din lume”, a ajuns să „cerșească” criptomonede pe Internet. „Ai nevoie de bani”

Giuliano Stroe a ajuns pe prima pagină a ziarelor atunci când a a intrat în Cartea Recordurilor pentru cel mai rapid mers pe metri în mâini, cu o greutate agățată de picioare, la vârsta de cinci ani, scrie presa română.

Cel mai puternic copil din lume”, care a stabilit un record mondial la vârsta de cinci ani, a ajuns acum să cerșească criptomonede pe Facebook.

Tânărul, acum în vârstă de 17 ani, a doborât, în 2010, recordul pentru cele mai multe flotări la 90 de grade. A făcut 20, doborând recordul anterior de 12, în direct la un post de televiziune.

Însă, acum, se pare că Giuliano a trecut prin momente grele, și a ajuns să ceară „puțin ajutor” din partea fanilor săi de pe Facebook, scrie Daily Star.

Cine vrea să mă ajute cu niște criptomonede? Am nevoie de un pic de ajutor pentru a începe acest joc”, a scris el la sfârșitul lunii martie, arătând soldul zero din portofelul său de cripto.

O persoană i-a răspuns printr-un comentariu, acuzându-l pe tânăr că „cerșește”. „Următorul lucru pe care îl vei face va fi să ne rogi să-ți trimitem cripto acum pentru a finanța ‘cursurile de box’ pentru copiii tăi, lol”.

O altă persoană i-a comentat: „Pentru a tranzacționa cripto, ai nevoie de bani”.

Te rog să nu mai cerșești frate”, a mai scris un alt utilizator.

În 2014, tatăl lui Giuliano, Iulian Stroe, în vârstă de 35 de ani, un fanatic al fitness-ului, vorbise despre hotărârea sa de a-și face fiul celebru și îl supunea unui regim epuizant de două ore în fiecare dimineață în Florența, Italia, unde locuia familia sa, dar planurile lui Iulian au eșuat și a fost nevoit să se întoarcă în România.

El trăia din comerțul cu fier vechi în satul Icoana și spera să vină în Marea Britanie pentru a găsi fie un loc de muncă, fie un sponsor pentru băieții săi.

Cu toate acestea, se pare că familia a rămas în Italia, și acum se gândește acum să înființeze un club privat de box unde Giuliano și fratele Claudio pot concura și participa la Campionatul Național European.

Giuliano și fratele său continuă să își arate antrenamentele pe canalul lor de YouTube. Printre acestea se numără ridicări de greutăți, ridicări de gantere și mișcări din box.

Aura Mereuta

https://shok.md