Harry Styles a oferit un sfat despre relații, chiar în timpul unui concert

 Harry Styles a oferit un sfat despre relații, chiar în timpul unui concert

În mijlocul unui concert pe care îl susținea în Statele Unite, Harry s-a oprit pentru a răspunde la o întrebare venită din public, scrie SHOK.md cu referire la andreearaicu.

Una dintre fanele sale a afișat un banner pe care scria „Ar trebui să-i scriu?” (Should I text him?). Deși probabil că nu se aștepta, tânăra chiar a primit un răspuns din partea artistului. Harry a fost intrigat de întrebare și a vrut să țină un mic discurs pe această tema, chiar dacă și-a întrerupt puțin programul muzical.

„În primul rând, se poartă drăguț cu tine?”, a întrebat-o Harry Styles pe fata din public.

Între două piese, Harry Styles a citit pancartă și a întrebat-o pe fană dacă băiatul despre care vorbește se poartă frumos cu ea. Apoi, acesta i-a spus că, după părerea lui, dacă ar fi realmente bine să îi scrie sau să-l sune, nici măcar nu ar mai fi nevoie să își pună întrebări pe această temă.

Harry Styles: „Dacă te tot întrebi ce să faci, dacă sunt jocuri la mijloc, atunci e clar că nu e pentru tine!”

„Dacă îți tot pui întrebări, te stresezi, dacă ți-e frică să nu îi scrii prea devreme, prea târziu, prea mult sau prea des și îți faci tot felul de scenarii complicate, atunci este clar – trash, trash, trash, nu e pentru tine” a fost replica fermă a artistului, inspirată de o scenă din filmul The Notebook.

Harry Styles a atras atenția faptului că, de multe ori, ne facem prea multe scenarii în minte, ne facem griji că nu cumva să părem într-un anumit fel. În fond, dacă tu i-ai scris ultima oară, acum e rândul lui să spună ceva, nu?

Ei, bine, toate acestea sunt „jocuri”, așa cum le numește artistul, și nu ar trebui să îți pierzi timpul cu ele. Caută pe cineva care vrea să îți scrie, care îți oferă siguranță, care nu te face să te îndoiești de ține sau să te întrebi dacă ești „prea mult”.

 

Maria Palade

https://shok.md/