Smiley, supărat pe cei care aruncă vorbe urâte pe internet: „Există atâția oameni care pierd momente din existența lor să se certe”

 Smiley, supărat pe cei care aruncă vorbe urâte pe internet: „Există atâția oameni care pierd momente din existența lor să se certe”

Nu de puține ori, artiștii, dar și oamenii simpli „se împiedică” în mediul online de comentarii urâte care ajung să le strice ziua și îi determină chiar să-și pună întrebări despre propria valoare. Vedetele sunt cele mai expuse la astfel de comportamente, așa că, uneori, au și replică, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Smiley, unul dintre cei mai admirați cântăreți ai generației sale, cu mare expunere pe internet, radio și tv, a decis să ia atitudine și să transmită un mesaj celor care aruncă vorbe urâte pe internet.

„Există atâția oameni care își pierd momente din existența lor  arunce cu injurii și  jignească semenii lor pe rețele sociale,  se certe,  își bată joc. Dacă ar înțelege  fiecare clipă pe pământ e o binecuvântare și o bucurie… poate nu ar mai pierde timpul degeaba… poate s-ar inclina spre introspecție, spre bucurie, spre iubire, spre creație, spre visare, spre trăire…cu adevăratPână când?!”, a scris Smiley pe rețelele sociale, în dreptul unei imagini alb-negru.

Mesajul lui a rezonat atât cu o bună parte a fanilor lui, dar și cu multe vedete, printre care Adda și Mihaela Rădulescu. Aceasta din urmă a completat cuvintele scrise de Smiley:

„Noi și de-aia suntem aici – să le arătăm că se poate și cu muncă, pasiune, disciplină, voie bună… , CHEF DE VIAȚĂ”.

Maria Palade

https://shok.md/