Era copilul Nataliei Morari: Cum a apărut poza cu Rem pe pagina lui Veaceslav Platon

 Era copilul Nataliei Morari: Cum a apărut poza cu Rem pe pagina lui Veaceslav Platon
17Shares

Apariția, pe pagina de Facebook a omului de afaceri Veaceslav Platon, a unei poze în care apare un bebeluș ce seamănă leit cu fiul prezentatoarei tv Natalia Morari a fost o… eroare. Cel puțin așa declară persoana care se prezintă drept administratorul paginii respective, într-o postare făcută ieri seara, scrie SHOK.MD.

„Bună seara tuturor. Sunt administratorul paginii dl-ui Veaceslav Platon. Vreau să vă anunț că postarea anterioară a fost greșeala mea personală și îmi cer scuze pentru cele postate. Din neatenție am postat o poză care a ajuns la mine de la terțe persoane. Aduc scuzele de rigoare și Doamnei Natalia Morari. Vă rog să nu existe loc de insinuări și interpretări. Seară frumoasă”, se menționează în textul postării.

Ieri seara, pe pagina de Facebook a omului de afaceri Veaceslav Platon a fost publicată o poză în care apare un bebeluș ce seamănă leit cu fiul Nataliei Morari. Peste câteva secunde, însă, poza a dispărut.

Veaceslav Platon a făcut o postare shok pe Facebook

Unele surse apropiate ale Nataliei Morari și ale lui Veaceslav Platon spun că ei sunt buni prieteni și că astfel, Platon putea avea poze cu fiul Nataliei Morari.

La începutul lunii mai, Natalia Morari a oferit declarații inedite, în premieră, despre tatăl copilului său. Prezentatoarea TV a organizat o sesiune specială pe contul ei de Instagram, ocazie prin care le-a răspuns internauților la cele mai interesante întrebări. Fanii au profitat imediat și au întrebat-o pe jurnalistă ce nume poartă fiul ei, Rem, scria SHOK.md.

„Băiatul este Rem Morari. Sunt multe întrebări despre tată. Pe de oparte sunt firești atâta timp cât sunt persoană publică, dar în același timp, îmi par un pic nu la locul lor. Rem a avut un tată- donator, pentru că nu toți au posibilitatea să nască în mod obișnuit și în familie. Am deja 37 de ani și nu mai vroiam să amân nașterea copilului până voi întâlni ”bărbatul visurilor mele”. Dar ce ține de xerox- asta am înțeles încă la ecografie”, a scris jurnalista în mediul online.

Natalia a mai adăugat: „„Așa se întâmplă că nu la toți le este dat să trăiască fericirea ca la carte. Femeile trebuie să înțeleagă că fericirea lor nu trebuie să fie condiționată de bărbatul de alături. Eu am trăit în familie divorțată, dar am fost cel mai fericit copil în lume, pentru că mă simțeam mereu iubită. Anul trecut am decis să-mi construiesc propria fericire și l-am născut pe Rem. Cum va fi mai departe – viața va arăta”

La 12 aprilie, Natalia a devenit mămică pentru prima dată. Aceasta a născut un băiețel perfect sănătos.

17Shares

Lilia Strîmbanu

https://shok.md/