Lilu Ojovan din nou în vacanță: Tradiția continuă

 Lilu Ojovan din nou în vacanță: Tradiția continuă

Prezentatoarea TV Lilu Ojovan și soțului său, Călin Roșca au sărbătorit recent opt ani de căsătorie, iar pentru a marca acest eveniment într-un mod mai special, cei doi au evadat într-o vacanță. Astfel, în acest an ei au ales Turcia,, acolo unde timp de câteva zile vor colecta amintiri și senzații, scrie SHOK.md.

Prezentatoarea TV a dezvăluit că are o tradiție de ziua aniversării căsătoriei pe care o respectă ani la rând. Ea împreună cu soțul merg în vacanță.

„Tradiția continuă. În fiecare an de ziua aniversării căsătoriei plecăm undeva noi 2 în vacanță. E timpul nostru, pentru câteva zile să fim soț și soție, iubit și iubită. Anul acesta am ales ceva mai activ, pentru a descoperi peisaje nemaipomenite + trekking pe coasta”, a scris pe pagina ei de Facebook.

Lilu a mai adăugat că fetele lor: Amelie și Teia au rămas în grija bunicilor din Chișinău: „Părinții vor reveni acasă împliniți și fericiti și ele vor fi la fel”.

Precizăm că la data de 18 mai, Lilu și soțul său au sărbătorit nunta de bronz, alături de cei mai apropiați. Cei doi s-au căsătorit în anul 2013.

Citește și