Jake Gyllenhaal, despre scenele de amor filmate cu Jennifer Aniston: „A fost o tortură”

 Jake Gyllenhaal, despre scenele de amor filmate cu Jennifer Aniston: „A fost o tortură”

Jake Gyllenhaal a povestit despre scenele de amor pe care le-a filmat, în anul 2002, alături de Jennifer Aniston pentru pelicula „The Good Girl”. Actorul a explicat motivul pentru care a fost o tortură pentru el, scrie SHOK.md cu referire la libertatea

Jake Gyllenhaal a descris scenele de sex filmate alături de Jennifer Aniston ca fiind o „tortură” și a explicat cât de greu le este actorilor să facă acest lucru în încercarea de a părea totul cât mai real. Cei doi actori au filmat împreună în anul 2002 pentru pelicula „The Good Girl”, iar aceștia erau doi amanți care se angajau într-o aventură extraconjugală. Actorul, care a dezvăluit în interviurile anterioare că a fost îndrăgostit de actrița din serialul „Friends”, a vorbit într-un interviu pentru emisiunea „The Howard Stern Show” despre filmarea scenelor intime din „The Good Girl”. „A fost o tortură! Da, a fost. Dar, de asemenea, nu a fost tortură. Adică, pe bune, a fost un mix. (…) În mod ciudat, scenele de dragoste sunt incomode, pentru că sunt poate 30, 50 de oameni care te urmăresc. Asta nu mă aprinde!”, i-a spus Jake gazdei Howard Stern, potrivit The Independent.

Jake Gyllenhaal despre scenele de amor cu Jennifer Aniston: „A fost folosită tehnica pernei” „Este ca un dans, iar tu faci coregrafia în fața camerei. Poți să intri în ea, dar este ca o scenă de luptă”, a mai spus actorul american. Jake Gyllenhaal a dezvăluit că scenele de sex cu Jennifer Aniston au fost filmate folosind un truc, ceva pe care el îl numea „tehnica pernei”.

„A fost folosită tehnica pernei. Asta a fost doar preventiv și a fost de ajutor. Cred că a fost o sugestie a lui Jennifer. A fost foarte drăguță să sugereze asta înainte de a începe. Mi-a zis: «Pun o pernă aici»”, a mai declarat Jake. La vremea respectivă, în anul 2002, Jennifer Aniston era căsătorită de doi ani cu Brad Pitt, iar Gyllenhaal avea o relație cu actrița Kristen Dunst.

Maria Palade

https://shok.md/