Regina Elisabeta a II-a știe exact cine îi va prelua responsabilitățile. Despre cine este vorba? „E neînfricată”

 Regina Elisabeta a II-a știe exact cine îi va prelua responsabilitățile. Despre cine este vorba? „E neînfricată”
0Shares

Regina Elisabeta a II-a e pregătită să renunțe la tron și nu-și face griji pentru viitorul familiei regale, întrucât ducesa de Cambridge, Kate Middleton, este perfectă pentru a o înlocui, scrie SHOK.md cu referire la peroz.

Regina Elisabeta a II-a este încrezătoare în faptul că ducesa de Cambridge este persoana potrivită pentru a prelua responsabilitățile ei într-o zi.

„De-a lungul timpului, Kate i-a dovedit reginei Elisabeta că poate avea încredere în ea și au dezvoltat o relație foarte frumoasă. Elisabeta este încrezătoare în faptul că soția lui William va fi o regină grozavă”, a dezvăluit o sursă apropiată.

Ducesa de Cambridge, în vârstă de 39 de ani, a intrat în familia regală britanică atunci când s-a căsătorit cu prințul William, în aprilie 2011. Aceasta a avut nevoie de zece ani pentru a o cuceri pe regina Elisabeta a II-a.

„Este neînfricată, știe protocoalele familiei regale”, potrivit aceleiași surse.

William, în vârstă de 40 de ani, este al doilea în linia succesiunii, după tatăl lui, prințul Charles. Atunci când acesta va urca pe tron, soția lui va fi numită regina consoartă. Deși Kate este emoționantă de ideea de a-și asuma o asemenea responsabilitate, ea e pregătită pentru tot.

„Mereu a făcut față provocărilor, are încredere în ea și crede că a dezvoltat curajul și puterea de a avea succes”, a mai precizat o sursă.

În 2022, se vor împlini 70 de ani de la urcarea pe tron a Reginei Elisabeta a II-a, moment care va fi marcat prin Jubileul de Platină. Nu doar că vor fi organizate diferite evenimente, dar cetăţenii Regatului Unit vor avea o mini vacanţă între 2 şi 5 iunie.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/