Joe Biden a mâncat pizza și a făcut selfie cu militarii americani din Polonia

 Joe Biden a mâncat pizza și a făcut selfie cu militarii americani din Polonia
0Shares

Preşedintele american Joe Biden i-a vizitat vineri pe militarii americani dislocaţi în Polonia, nu departe de frontiera cu Ucraina, scrie SHOK.md cu referire la digi24.

El a mâncat pizza împreună cu militari din Divizia 82 Aeropurtată a SUA, desfăşuraţi în Polonia pentru a consolida flancul estic al NATO după invazia Rusiei în Ucraina.

„Mulţumesc, mulţumesc mult pentru tot ce faceţi. Voi sunteţi cea mai mare forţă de luptă din istoria lumii (…) Sunteţi în centrul unei bătălii între democraţii şi autocraţi. Ceea ce faceţi este important, cu adevărat important”, a spus Biden în faţa soldaţilor americani pe aeroportul din Rzeszów, localitate devenită un fel de centru logistic pentru primirea refugiaţilor ucraineni.

Joe Biden se va întâlni sâmbătă la Varşovia cu refugiaţi ucraineni, va avea o întrevedere cu preşedintele polonez Andrzej Duda (care nu a reuşit să ajungă la Rzeszów pentru că avionul său a avut probleme tehnice) şi va susţine un discurs despre răspunsul aliaţilor faţă de invazia rusă în Ucraina. Apoi va reveni la Washington, după o intensă activitate diplomatică în care a subliniat la Bruxelles la întâlnirile cu liderii statele UE, NATO şi G7 unitatea occidentală în faţa agresiunii Rusiei asupra Ucrainei.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/