Katy Black, despre maternitate: Nimic nu te maturizează mai mult

 Katy Black, despre maternitate: Nimic nu te maturizează mai mult

Katy Black a dezvăluit cum s-a schimbat viața ei după ce a născut al doilea copil. Bloggerița este convinsă că: Nimic nu te maturizează mai mult decât maternitatea, scrie SHOK.md.

„Momentul în care te trezești cu un pui de om în brațele tale, de care trebuie să ai grijă, de care ești responsabil și pe care trebuie să-l educi.

Știi cum m-a schimbat pe mine această perioadă?

Am devenit mai rezistentă la critici. Da, maternitatea m-a călit și m-a învățat (încă o dată) că energia mea nu merită să fie irosită în zadar.

Am devenit mai responsabilă. Cred că nici nu poate fi altfel! Odată ce aduci pe lume un copil, nu mai ești responsabil doar de tine, dar de încă o viața.

Vreau să fiu din ce în ce mai bună! Am înțeles cât de importanți suntem noi, părinții, pentru ei și că tot ceea ce facem îi influențează. Dacă vrem să creștem copii care să devină adulți cu educație și valori, atunci trebuie să le transmitem exact acest lucru.

Am devenit mai blândă (și poate chiar mai sensibilă). Sunt măgulită de fiecare cuvânt pe care îl schimonosește Eugen și de fiecare zâmbet al lui Simon. Și dacă până la maternitate eram o fire mai vulcanică și explozivă, acum sunt mult mai liniștită”, ascris aceasta pe pagina ei de Instagram.

Recent Katy Black a devenit mămică pentru a doua oară. La dat de 26 ianuarie curent, bloggerița a adus pe lume un băiețel pe nume Simon. Amintim că tânăra mai are un fiu, Eugen de 1 anişor şi 7 luni.