O rusoaică de 23 de ani are deja 14 copii biologici și vrea să ajungă la 100

 O rusoaică de 23 de ani are deja 14 copii biologici și vrea să ajungă la 100
0Shares

O tânără din Rusia are deja 13 copii cu soțul său milionar și plănuiește să ajungă la 100 copii biologici cu ajutorul mamelor surogat, scrie SHOK.md.

Christina Ozturk, în vârstă 23 de ani, originară din Moscova, și-a întâlnit soțul, omul de afaceri turc Galip Ozturk, de 56 de ani, în timpul unei vacanțe în Batumi, Georgia. Christina, care a născut primul copil la vârsta de 17 ani, a dezvăluit că a apelat împreună cu soțul său la mame surogat pentru că își doresc cât mai repede să aibă mai mulți copii, relatează eva.


În doar 10 luni, cei doi au adus pe lume 13 copii cu ajutorul mamelor surogat. Primul copil, pe nume Mustafa, s-a născut pe 10 martie 2020, iar cel mai nou membru al familiei, și cel de-al 13-le copil al cuplului, este o fetiță care s-a născut pe 16 ianuarie 2021.

Christina avea deja un copil când a făcut cunoștință cu viitorul soț. Ea a spus că a fost dragoste la prima vedere când l-a întâlnit pe Galip, proprietarul unei afaceri de succes în turism și transport, originar din Turcia. Lucrurile au evoluat rapid, iar Christina și fiica sa, Vika, s-au mutat în Batumi ca să fie alături de Galip. Cei doi au decis încă de la început că vor să aibă o familie numeroasă. Inițial erau pregătiți să facă câte un copil în fiecare an, dar au realizat rapid că abilitățile reproductive nu erau suficiente pentru a-și atinge scopul de a avea cât mai mulți copii. Au decis să apeleze la mame surogat, care îi costă aproximativ 9700 de dolari pentru fiecare sarcină.

În Georgia, este legală nașterea copiilor prin intermediul mamelor surogat încă din anul 1997, cu condiția ca partenerii care apelează la această procedură să fie căsătoriți și heterosexuali. Bebelușul ajunge imediat după naștere la părinții biologici care au asigurat materialul genetic pentru concepție, iar mama surogat nu are niciun drept asupra copilului.
Toate mamele surogat la care apelează Christina și soțul său trec printr-un proces de consiliere și semnează un contract înainte de sarcină.

„Clinica din Batumi alege mamele surogat pentru noi și își asumă toată responsabilitatea pentru întregul proces. Nu le cunoaștem personal și nu avem contact direct cu ele pentru a evita problemele după naștere”, a spus Christina.
Tânăra a mai adăugat: „Eu am născut-o pe fiica mea cea mare în urmă cu șase ani. Restul copiilor sunt ai noștri din punct de vedere biologic, dar au fost născuți de mame surogat”.


Cuplul își dorește să aibă și mai mulți copii, planul lor fiind să ajungă la 100. Pentru moment, însă, au decis să aștepte ca cei 13 bebeluși să mai crească înainte de a începe noile proceduri pentru următorii copii.

0Shares