Reacția Selenei Gomez după ce un fan a criticat-o că bea alcool după transplantul de rinichi. „A fost o glumă”

 Reacția Selenei Gomez după ce un fan a criticat-o că bea alcool după transplantul de rinichi. „A fost o glumă”

Selena Gomez a fost criticată recent de un fan după ce a postat un filmuleț pe Tik Tok care sugera că vedeta consumă mult alcool. Aceasta a reacționat imediat la comentariul răutăcios, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Selena Gomez petrece foarte mult timp pe platforma de socializare Tik Tok, mai ales în ultimul timp. Artista postează periodic videoclipuri amuzante și încearcă toate trendurile de pe această aplicație. Vedeta în vârstă de 29 de ani, a distribuit marți seară un videoclip în care a făcut duet cu Dr. Dawn Bantel, un medic naturist din Arizona, care vorbea despre ce înseamnă să fii o persoană care consumă mult alcool.

„Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor] definesc consumul excesiv de alcool ca fiind 15 sau mai multe băuturi pe săptămână pentru bărbați și opt sau mai multe băuturi pe săptămână pentru femei”, a spus Bantel în clip.

Selena a răspuns la videoclip rozându-și unghiile și rostind „Oh”, în timp ce expresia ei facială arăta îngrijorare. În descrierea acestui videoclip, artista a sugerat că este doar o glumă, însă câțiva au luat-o în serios. Astfel că, unul dintre fanii artistei i-a lăsat un comentariu în care o critica pentru că bea alcool, deși a făcut un transplant de rinichi.

ntr-o captură de ecran distribuită pe Twitter a unui comentariu care pare să fi fost șters, Selena Gomez a răspuns unui fan care a scris: „Una dintre cele mai bune prietene ale tale îți dă rinichiul și tu continui să bei în exces. La naiba, Selena!”. Aceasta a precizat și în acest context că a fost o glumă, potrivit People.

 

Potrivit Fundației Naționale pentru Rinichi,  consumul a una sau două băuturi ”nu are efecte grave” asupra rinichilor. Ei sfătuiesc să nu se consume mai mult de una sau două băuturi pe zi pentru bărbați și o băutură pe zi pentru femei și persoanele de peste 65 de ani.

Cu toate acestea, în urma unor studii de specialitate, oamenii de știință au observat că prea mult alcool poate deshidrata organismul, perturbând funcțiile rinichilor și poate crește și tensiunea arterială, ceea ce poate provoca boli de rinichi.

Selena Gomez a primit un transplant de rinichi în 2017

Selena Gomez a primit un transplant de rinichi în 2017 de la cea mai bună prietenă a ei, Francia Raisa, din cauza complicațiilor de la diagnosticul ei de lupus.

„Când am avut nevoie de transplant nu am vrut să întreb nicio persoană din viața mea. Gândul de a cere cuiva să facă asta pentru mine a fost foarte dificil. Ea s-a oferit și a făcut-o. Și nu doar că s-a oferit voluntar, ci este incredibil de greu să găsești pe cineva compatibil. Faptul că ea a fost compatibilă, vreau să spun că este incredibil. Asta nu este real”, a declarat atunci Selena Gomez.

De atunci, Selena Gomez a făcut des glume despre transplantul ei de rinichi atunci când a fost invitată în cadrul mai multor emisiuni televizate.

„Nu sunt singură dacă glumele mele despre transplantul de organe sunt potrivite pentru emisiunile de televiziune, însă au devenit clar un obicei. Daca viitoare când mai fac astfel de glume de prost gust, cer producătorilor să nu o difuzeze. Fanii mei mă sprijină întotdeauna. Vă iubesc!”, a scris Selena Gomez pe Twitter în luna august.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și