„M-a înșelat la fiecare turneu”: Fosta iubită a lui Egor Kreed a vorbit deschis despre relația ei cu rapperul rus

 „M-a înșelat la fiecare turneu”: Fosta iubită a lui Egor Kreed a vorbit deschis despre relația ei cu rapperul rus

Romanul dintre modela Diana Melison și Egor Krid a început în primăvara anului 2013: s-au întâlnit la o ședință foto. Atunci, Egor tocmai a semnat contractul cu Black Star, iar Diana era deja vedetă pe Instagram. Cu toate că aceștia păreau foarte fericiți împreună, relația lor nu a durat foarte mult, doar 8 luni. La început, foștii iubiți nu au comentat despre despărțirea lor, dar după câteva luni, într-o conversație cu reporterii, Diana Melison a recunoscut că motivul despărțirii a fost gelozia din partea lui Egor, scrie SHOK.md.

Potrivit presei rusești, modela în vârstă de 28 de ani a dezvăluit recent în cadrul unui interviu că a fost foarte fericită cu Krid: artistul i-a dedicat suficient timp, iar Diana a făcut totul pentru a fi o iubită exemplară. Dar povestea nu a durat mult. Într-o conversație cu Sasha Spielberg pe canalul ei YouTube Lovecast, Melison a mărturisit: „Ne-am despărțit pentru că el m-a părăsit. În acel moment, era interesat de Nyusha. Îmi amintesc că am fost în vizită la părinții săi, la Penza și acolo era Nyusha pe coperta unei reviste. El s-a uita cu un prieten la acest jurnal, dar nu am înțeles atunci, deși au existat zvonuri că ar fi fost interesat. Și apoi relația noastră a ajuns la nimic”.

 

Diana a spus că rapperul nu i-a fost fidel: „Mă înșela la fiecare turneu. Absolut! Acum îmi este ușor să recunosc: „De ce plângeai ?” Noi eram ca Selena Gomez și Justin Bieber.

De asemenea, au vorbit despre despărțirea scandaloasă a lui Krid cu vedeta Tik Tok, Valya Karnaval, în vârstă de 19 ani.

După despărțire, Yegor a înregistrat piesa Pussy Boy, pe care mulți o considerau o insultă pentru Vali. Nu o cunosc, dar fata aceasta frumoasă și drăguță are părinți care i-au dat o educație minunată. Ce simt au simțit ei când au aflat că pe fiica lor au  insultat-o ​​în mod public”, a comentat Diana despre incident.