De ce nu-și arată Carla’s Dreams adevărata față: „Nu este doar despre succes”

 De ce nu-și arată Carla’s Dreams adevărata față:  „Nu este doar despre succes”

Deși este celebru de mai bine de opt ani, Carla’s Dreams, până astăzi nu și-a dezvăluit identitatea reală. Artistul preferă să se bucure de succes din spatele măștii. Într-un interviu, acesta a dezvăluit adevăratul motivul pentru care a preferat să rămână ascuns, scrie SHOK.md.

Artistul susține ca acest mister a identității lor a contat în stadiile incipiente ale proiectului, dar acum crede că nu mai contează: „Anume pentru că imaginea nu se schimbă, dar muzica – da. Totul e relativ și ceea ce pentru noi înseamnă multă muncă pentru altcineva e floare la ureche. Și invers. În detalii nu vom intra, dar pot spune că ușor nu a fost. Nu știm cât și dacă a contat, aici fanii pot răspunde mai bine în locul nostru”.

Întrebat cum e să fie faimos, dar, totuși, să trăiască în anonimat, interpretul a spus: „Faimos, dacă insiști să folosești acest termen, nu sunt eu, ci proiectul. Băiatul din proiect se simte bine, am vorbit chiar ieri cu el”.

Referitor la demascarea sa, artistul a dat de înțeles că nu va face asta în fața publicului larg. Carla’s D a spus că se bucură de propriile melodii și nu simte nevoia să le spună celor din jur că el se află în spatele proiectului Carla’s Dreams.

„Eu îl savurez (n.r. succesul) dar nu cu toți și nu oriunde. Și uneori nu este doar despre succes. Sau nu pentru noi/mine”, a mai menționat acesta.

Trupa Carla’s Dream a luat naștere în anul 2012 în Republica Moldova, ceea ce înseamnă că în curând se vor aniversa 10 ani de când artiștii își încântă fanii cu melodii deosebite. Încă de la începutul activității lor în domeniul muzical, au reușit să se afirme prin identitatea misterioasă pe care și-au asumat-o. Au decis să-și ascundă chipurile în spatele machiajului și a ochelarilor de soare, strategie care a funcționat până în prezent.

De-a lungul anilor, au existat multe presupuneri legate de numele și identitatea solistului, care s-au transformat chiar în adevărate conspirații. Trupa a avut un succes uimitor în România și a ocupat pentru mult timp locurile fruntașe în topurile muzicale, așa că fanii nu pot fi condamnați pentru curiozitatea lor. În cele din urmă, s-a aflat un singur lucru: prenumele solistului este Sergiu, însă acest detaliu nu spune prea multe.