Marele secret cu care soţul lui Paris Hilton a păşit în acest mariaj. Copilul din„ flori” al lui Carter Reum

 Marele secret cu care soţul lui Paris Hilton a păşit în acest mariaj. Copilul din„ flori” al lui Carter Reum

Poate că viaţa celebrei moştenitoare este lină şi fără surprize, însă nu acelaşi lucru se poate spune despre proaspătul său partener de viaţă. Soţul lui Paris Hilton are un copil din flori, de 9 ani, pe care l-a văzut o singură dată până acum, scrie SHOK.md cu referire la okmagazine.

Carter Reum, în vârstă de 40 de ani, are o fetiţă cu Laura Bellizzi, o vedetă a reality show-ul “Secrets of Aspen” de pe VH-1, şi care a avut o relaţie pasageră cu celebrul Mel Gibson. Femeia locuieşte în California cu copilul, a dezvăluit un apropiat sursei citate.

Un reprezentant al lui Carter Reum a clarificat:

”Cei interesaţi cunosc povestea de 10 ani. Carter îşi întreţine copilul, nu există o relaţie tradiţională tată-fiică, însă o sprijină financiar de când s-a născut.”

Proaspătul soţ al lui Paris Hilton este un autor, investitor şi antreprenor american, care a pus bazele unei cunoscute firme de investiţii,  M13 Ventures

Milionarul a semnat un document prin care recunoaşte fetiţa pe care o are cu Laura Bellizzi, în ciuda faptului că nu a efectuat niciodată un test de paternitate.

La vremea respectivă, când Laura Bellizzi era însărcinată, presa bănuia că tatăl ar fi fost Mel Gibson.

Maria Palade

https://shok.md/