Peste 1.400 de km cu cea mai mică mașină din lume. Un britanic străbate Regatul Unit de la nord la sud pentru o cauză nobilă

 Peste 1.400 de km cu cea mai mică mașină din lume. Un britanic străbate Regatul Unit de la nord la sud pentru o cauză nobilă

Peste 1.400 de kilometri, în cea mai mică mașină din lume. E călătoria începută de un bărbat din Marea Britanie, care vrea să parcurgă regatul de la nord la sud. El strânge bani pentru o organizație caritabilă și se bazează pe o mașină de doar 60 de kilograme, 137 de centimetri lungime și 120 înălțime, scrie SHOK.md cu referire la digi24.

Alex Orchin: „Am parcurs câteva sute de metri și deja s-a stricat ambreiajul.

M-au pasionat mereu mașinile vechi și neobișnuite, iar Peel P50 este de departe cea mai neobișnuită mașină pe care am avut-o. M-am gândit că ar fi minunat să parcurg distanța dintre John O’Groats și Land’s End (1.407 km, n.red.) într-o Peel P50, ar fi ceva distractiv.

Iar când am realizat că nimeni n-a mai făcut asta într-o astfel de mașină, m-am gândit că ar fi o ocazie extraordinară să strâng bani pentru o organizație caritabilă.

Cântatul la cimpoi îi atrage întotdeauna pe oameni, la fel și această mașină. Așa că m-am gândit că dacă voi combina cele două lucruri între care nu e nicio legătură, le voi atrage atenția oamenilor, iar aceștia vor vedea mașina și totodată motivul pentru care facem asta”.

Maria Palade

https://shok.md/