Mesajul îndurerat al fiului Annei Heche, după ce și-a pierdut mama: Am rămas cu o tristețe profundă, fără cuvinte

 Mesajul îndurerat al fiului Annei Heche, după ce și-a pierdut mama: Am rămas cu o tristețe profundă, fără cuvinte

ELLEN DEGENERES & ANNE HECHE in Los Angeles in 2000.,Image: 712367066, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Fiul celebre scriioare Anne Heche a adus un omagiu mamei sale, care a murit în urma unui accident de mașină. Potrivit CNN, acesta a venit a spus vineri, că familia a pierdut „un suflet bun și cel mai vesel, o mamă iubitoare și un prieten loial”.

Homer Laffoon, în vârstă de 20 de ani, a scris: „Eu și fratele meu Atlas ne-am pierdut mama. După șase zile de schimbări emoționale aproape incredibile, am rămas cu o tristețe profundă, fără cuvinte. Sper că mama mea este eliberată de durere și Începând să explorez ceea ce îmi place să îmi imaginez ca fiind libertatea ei eternă.”

Actriţa americană Anne Heche nominalizată la Premiile Emmy, cunoscută pentru rolurile din producţiile „Gracie’s Choice” şi „Vanished”, s-a stins din viață, la dat de 12 august, după ce a fost spitalizată în stare gravă, în urma unui accident de mașină. Vestea tristă a fost confirmată de familia ei, care anterior anunțase că va fi deconectată de la aparate.

Mulți au sperat că Anne Heche își va reveni totuși, după accidentul pe care l-a avut la 5 august. Aflată la volan, actrița a intrat cu mașina într-o casă din Los Angeles, iar vehiculul și casa au luat foc. Pompierii au spus că actrița era conștientă când au intervenit și că a vorbit cu ei în timp ce au scos-o din mașina carbonizată. Transportată de urgență la spital, Anne Heche și-a pierdut cunoștința la scurt timp după aceea, iar pe 8 august reprezentanții săi au anunțat că actrița se află într-o stare „extrem de critică” și că a intrat în comă. Anne Heche a suferit o leziune cerebrală anoxică severă, care privează creierul de oxigen.