(FOTO) Miss Moldova 2015, Anastasia Iacob și-a etalat burtica de gravidă „Viața mea a prins sens”

 (FOTO) Miss Moldova 2015, Anastasia Iacob și-a etalat burtica de gravidă „Viața mea a prins sens”

Anastastia  Iacub a făcut marele anunț pe pagina sa de Instagram. Modela  a dezvăluit fanilor că este însărcinată. Ea nu a  afișat multe detalii despre cine ar fi tatăl viitorului bebeluș, însă a asigurat că este fericită pentru că are ce și-a dorit, scrie SHOK.md.

Anastasia va deveni mamică pentru prima dată, chiar daca nu se cunoaște cum arată soțul acesteia , ea este fericită. Modela a îmbrăcat o rochie albă și pălărie.

„Viața mea a prins sens. Am ceea ce mi-am dorit. Un soț iubitor și îngerul nostru iubit. Niciodată în viața mea nu am fost atât de fericită ca acum, mă bucur de fiecare clipă din viața mea”.

https://www.instagram.com/p/CSthr08tbW1/

Anastasia Iacub este un model de succes, Miss Moldova 2015, fosta participantă la Dom 2. Amintim că ea şi ex-partenerul ei, Saimon Mardanshin, au plecat împreună de la reality-show-ul „Dom 2”, după șase luni de proiect.

După despărțirea de Saimon Mardanshin și plecarea de la reality show-ul DOM-2, moldoveanca mult timp nu a fost văzută alături de un alt bărbat, însă cu un an în urmă a fost surprinsă în Abaya și Hijab lângă un bărbat.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și