(FOTO) Miss Moldova 2015, Anastasia Iacob și-a etalat burtica de gravidă „Viața mea a prins sens”

 (FOTO) Miss Moldova 2015, Anastasia Iacob și-a etalat burtica de gravidă „Viața mea a prins sens”

Anastastia  Iacub a făcut marele anunț pe pagina sa de Instagram. Modela  a dezvăluit fanilor că este însărcinată. Ea nu a  afișat multe detalii despre cine ar fi tatăl viitorului bebeluș, însă a asigurat că este fericită pentru că are ce și-a dorit, scrie SHOK.md.

Anastasia va deveni mamică pentru prima dată, chiar daca nu se cunoaște cum arată soțul acesteia , ea este fericită. Modela a îmbrăcat o rochie albă și pălărie.

„Viața mea a prins sens. Am ceea ce mi-am dorit. Un soț iubitor și îngerul nostru iubit. Niciodată în viața mea nu am fost atât de fericită ca acum, mă bucur de fiecare clipă din viața mea”.

Anastasia Iacub este un model de succes, Miss Moldova 2015, fosta participantă la Dom 2. Amintim că ea şi ex-partenerul ei, Saimon Mardanshin, au plecat împreună de la reality-show-ul „Dom 2”, după șase luni de proiect.

După despărțirea de Saimon Mardanshin și plecarea de la reality show-ul DOM-2, moldoveanca mult timp nu a fost văzută alături de un alt bărbat, însă cu un an în urmă a fost surprinsă în Abaya și Hijab lângă un bărbat.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și