Află cât cheltuie pe lună Vasile Costiuc: „Mie nu-mi trebuie mult”

 Află cât cheltuie pe lună Vasile Costiuc: „Mie nu-mi trebuie mult”

Președintele Partidului Democrația Acasă, Vasile Costiuc a avut o copilărie frumoasă, dar în același timp și grea care i-a lăsat o amprentă și astfel a învățat să prețuiască banii. Acesta a dezvăluit în cadrul interviului pentru Galben în ce buget se încadrează lunar, scrie SHOK.md.

Vasile Costiuc a declarat că este rezervat la cheltuieli și împreună cu soția se încadrează într-un buget de 10000 lei lunar.

„Mie nu-mi trebuie mult. Eu pot să umblu cu o cămașă 7 ani. Eu am un pulover pe care îl aveam acum 12 ani și internauții au observat, Costică mi-a trimis fotografia de la Condrița, același pulover îl am și acuma și-l port toată iarna, 12 ani. Am o geacă de 7-8 ani, eu nu am pretenții la haine, n-am ceasuri de sute de mii, eu nu am cheltuieli practic.

Da sunt niște cheltuieli de întreținere, dar nu sunt atât de mari. Soția are un salariu, eu am un anumit venit care este probabil un salariu mediu pentru un profesor dacă a-și calcula. Am un sediu de 2400 lei, dar pentru că am participat în campanie ne dă statul în jurul la 5000 de lei, mai avem niște băieți care companie care au contribuții în partid cu 500-1000lei și începem să facem o contabilizare strictă a cheltuielilor”, a menționat acesta în cadrul înterviului.

Activistul provine dintr-o familie numeroasă, cu nouă copii. Acesta a afirmat că a învățat astfel să aprecieze valoarea banului: „Am trăit foarte modest, eu și acum am grijă de papuci, dar asta îi un respect pentru partea materială”.