Nastea Ivleeva face dezvăluiri despre viața sa după divorț: „Sunt deschisă, iubitoare și liberă”

 Nastea Ivleeva face dezvăluiri despre viața sa după divorț: „Sunt deschisă, iubitoare și liberă”

Pe rețelele de socializare Nastea Ivleeva  a decis să răspundă la întrebările urmăritorilor, unde a și povestit despre starea ei după divorțuil cu răperul Allj, scrie SHOK.md cu referire la spletnik.

„Nu pot să spun că nu mă voi mai căsători niciodată sau nu voi iubi! Sunt o fată deschisă, amoroasă, liberă! Dragostea este minunată”.

Totodată Ivleeva a recunoscut că este dificil să treci peste divorț din punct de vedere moral, ea era la un pas de depresie.

„Cred că am fost la un pas de atacuri de panică, dar totuși cred și sper că m-am descurcat! Sănătatea mintală este o glumă groaznică”, a mai spus vedeta.

De bărbați vedeta nu este dezamagită și încă mai crede în dragoste mare și pură:

„Nu sunt persoana  care spune că nu mă voi îndrăgosti sau căsători niciodată sau că nu voi iubi! Sunt o fată deschisă, amoroasă, liberă! Dragostea este minunată”.

Ea este prezentatoare de televiziune, actriță și video blogger. Este cunoscută cel mai bine ca vedetă pe rețelele de socializare pe Instagram și TikTok; autor al proiectelor YouTube, AGENTSHOW și ZBS SHOW; și gazda emisiunii TV  Oryol i Reshka.

Maria Palade

https://shok.md/