„Nu știu dacă mai are rost să vorbesc”. Nicolae Botgros, decizie neașteptată după pierderea soției. Ce anunț a făcut maestrul

 „Nu știu dacă mai are rost să vorbesc”. Nicolae Botgros, decizie neașteptată după pierderea soției. Ce anunț a făcut maestrul

Nicolae Botgros a luat o decizie neașteptată după moartea soției, Lidia Bejenaru. Maestrul a anunțat că își blochează toate conturile de pe reţelele de socializare și de-acum lasă doar muzica să vorbească pentru el, scrie SHOK.md.

Maestrul a venit cu un mesaj în care le-a mulțumit tuturor pentru susținere:

„Dragii mei prieteni. Voi, cei care mi-ați fost aproape la bine, dar și la „mai puțin bine”…zic asta pentru că V-am simțit prezența, am simțit că nu sunteți indiferenți și pentru asta vă mulțumesc din suflet.

Nu știu dacă mai are rost să vorbesc despre persoana mea, probabil, ce a fost de spus, s-a spus…acum, este important să înțeleagă lumea că, “ȘI” Nicolae Botgros, este un om ca toți ceilalți, cu aceleași bucurii, necazuri și nevoi omenești. Astăzi am decis ca toate paginile care mă reprezintă să fie blocate, închise, oprite, de acu’ în colo, prefer să las doar muzica să vorbească.
Este important pentru mine să știți că vă sunt enorm de recunoscător pentru toate momentele vieții pe care le-am trăit împreună. Vă doresc din inimă să fiți buni, să fiți sănătoși, împliniți și evident, cât mai multe realizări frumoase. Doamne ajută la toți! Cu drag de voi, Nicolae Botgros”, a scris maestrul pe pagina lui de Facebook.