Nyusha și Igor au aflat sexul celui de al doilea copil la „Baby Shower”: Fată sau băiat

 Nyusha și Igor au aflat sexul celui de al doilea copil la „Baby Shower”: Fată sau băiat

Nyusha, însărcinată cu al doilea copil, a decis: este timpul să aranjeze un „baby shower” pentru a afla pe cine vor avea de data aceasta – un băiat sau o fată, scrie SHOK.md cu referire la woman.

Nyusha a făcut o declarație importantă – anul acesta va deveni mamă pentru a doua oară. Noutatea a impărtășit-o cu fanii săi, arătându-se cu burta în videoclipul piesei „Небо знает”.

Ea a dezvăluit-o la o petrecere special organizată, pe 9 octombrie.

„Floricele pentru difuzarea live, pentru că v-am pregătit atât de multe surprize încât eu însumi sunt încă în stare de șoc … Transmisiile live sunt, în general, foarte interesante și apoi există sexul bebelușului”, a scris artista câteva ore înainte de eveniment.

Sala, unde erau invitați rudele, prietenii și colegii din spectacol, a fost decorată cu baloane de culori roz și albastru, dulciuri așteaptă pe toată lumea, iar prezentatorii au păstrat intrigi profesional, invitându-i pe toți să ghicească: un băiat sau o fată?

În paralel cu aceasta, votul se desfășura în rețelele sociale – majoritatea abonaților lui Nyusha au pus inimile albastre, iar unii au declarat cu încredere: vor exista gemeni!

Puteți crede cu ușurință acest lucru uitându-vă la burta impresionantă a lui Nyusha. În ziua aceea, ea însăși a fost îmbrăcată într-o mini-rochie strânsă, într-o nuanță portocalie strălucitoare, o jachetă de piele albă și sandale cu toc. O mamă foarte sexy, așa cum îi place să se numească.

La o oră și jumătate după începerea petrecerii, răspunsul a fost dat – Nyusha și Igor vor avea un fiu!

https://www.instagram.com/tv/CUz6e5HojHI/

Mulți dintre ei au determinat sexul copilului după burtica vedetei – spun ei, este înalt, ceea ce înseamnă că va fi un tip.

Acum, singurul lucru rămas este să aștepți să se nască bebelușul și să-i afle numele. Mulți în glumă (sau serios …) sugerează să-l cheme pe băiat Pumbaa. Pentru ca el și Simba să aibă o echipă adevărată.

Maria Palade

https://shok.md/