O bătrână de 82 de ani s-a căsătorit cu un bărbat de 36 de ani, după ce s-au cunoscut pe internet: „Mă face să mă simt virgină”

 O bătrână de 82 de ani s-a căsătorit cu un bărbat de 36 de ani, după ce s-au cunoscut pe internet: „Mă face să mă simt virgină”

Poveste de dragoste ajunsă virală pe internet! O britanică de 82 de ani s-a îndrăgostit pe Facebook de un egiptean de 36 de ani. Aceștia s-au căsătorit , iar apoi s-au separat aproape un an, din cauza faptului că bărbatul nu a putut să-și părăsească țara, scrie SHOK.md cu referire la cancan.

După un an de relație online, cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit la Cairo, în noiembrie 2020, imediat s-au și separat, el neputând să își părăseasca țara în lipsa vizei de călătorie.

Tânărul a obținut în cele din urmă toate actele necesare și, pentru trei ani, se poate muta în Marea Britanie.

Iris Jones, pentru a-l întâmpina pe partenerul ei, a decis ca prima lor întâlnire în calitate de soț și soție să fie pe Aeroportul Heathrow, acolo unde au și băut prima cană de ceai împreună.

”Nu am sărbătorit. Suntem împreună și asta este o sărbătoare în sine. Doar am băut o ceașcă de ceai împreună. Mohamed este fericit, dar momentan nu poate spune prea multe, este mai rezervat”,a spus Iris Jones.

„Când vine vorba de a face dragoste, Mohamed trebuie să fie foarte atent cu mine pentru că am pielea sensibilă pe picioare, iar acest lucru ar putea fi dureros. Dragostea doare!”, a spus Iris Jones în presa internațională.

Declarația britanicei a fost urmată și de replicile pline de iubire ale lui Mohamed. ”Dragostea nu cunoaște diferențe de vârstă sau de țări. Este viața noastră, ea m-a ales pe mine, iar eu am ales-o pe ea. ”, a declarat și Mohamed.

Egipteanul este supărat pe gura lumii, însă spune că relație lui este bazată pe dragoste și nu pe alte motive.

”Oamenii cred că am ales-o pe Iris din alte motive. Însă, tuturor celor care ne critică relația, vreau să le zic că nu este treaba lor și să se axeze pe viețile lor. Sunt supărat pentru că se spune că sunt doar un ”joc” pentru Iris și că eu mă folosesc de ea. Știu că Marea Britanie este o țară frumoasă și că mulți vor să locuiască acolo, dar eu sunt pregătit să locuiesc cu ea oriunde alege Iris să se mute, chiar și în Egipt. Nu îmi pasă unde locuim, ori cât de bogată sau săraca este. Eu vreau doar să fiu cu Iris”, a concluzionat soțul britanicei de 82 de ani

Maria Palade

https://shok.md/