(VIDEO) O tânără, supărată foc că Adele și-a anulat spectacolul din Las Vegas: „Am vorbit cu Adele”

 (VIDEO) O tânără, supărată foc că Adele și-a anulat spectacolul din Las Vegas: „Am vorbit cu Adele”

Vestea că Adele și-a anulat spectacolele din Las Vegas a stârnit revoltă printre fanii ei. Eleni Sabracos, o tânără din New York, care urma să fie prezentă la concertele, pe care interpreta ar fi trebuit să le susțină, a filmat un videoclip în care a vorbit despre dezamăgirea ei, SHOK.md cu referire la profm.

Eleni Sabracos, o tânără din New York, care urma să fie prezentă la concertele pe care Adele ar fi trebuit să le susțină în Las Vegas, a aflat că acestea nu vor mai avea loc chiar în momentul în care a ajuns în Las Vegas.

 

La scurt timp după ce a aflat că spectacolele nu vor mai avea loc, tânăra a filmat un videoclip în care a vorbit despre dezamăgirea pe care o resimte acum, după ce a încercat să ia parte la un concert de-al artistei. Și mai mult de atât, nu era pentru prima dată când i se întâmpla acest lucru. Videoclipul postat pe TikTok a devenit rapid viral, iar ce a urmat întrece orice imaginație.

Tânăra a ales să se plimbe prin Las Vegas și a ajuns chiar și Caesars Palace, unde Adele ar fi trebuit să urce pe scenă, iar acolo un membru din staff a fost sunat de artistă pe Facetime, astfel că tânăra a putut vorbi cu idolul ei. Evident, întreg momentul a fost filmat și postat pe rețelele sociale.

”Am vorbit cu Adele”, a fost textul care a însoțit clipul postat de tânără.

”Te iubesc. Îmi pare rău.”, i-a spus tânăra cântăreței, care a întrebat-o ”De ce?”.

”Pentru că știu că faci tot ce poți.”, a mai spus tânăra, iar Adele i-a promis că vor fi și alte ocazii când o va putea vedea pe scenă și vor face o poză la un moment dat.

Elena Sabracos a încercat de trei ori să ajungă la concertele susținute de Adele. La un moment dat, ea și-a cumpărat bilet la un show de la Madison Square Garden de pe Craiglist, care s-a dovedit a fi fals, ulterior a zburat la Londra pentru un concert care a fost anulat, iar acum venise în Vegas, dar rezidența lui Adele a fost amânată în ultima clipă, din cauza Covid-19.

Concertele din Las Vegas, amânate din cauza Covid-19

Cântăreaţa britanică Adele a anunţat joi amânarea sine die a seriei de concerte pe care urma să le susţină în Las Vegas, după ce mai mulţi membri ai echipei sale s-au îmbolnăvit de COVID-19 în ajunul primului spectacol.

În noiembrie anul trecut, la scurt timp după lansarea celui de-al patrulea album de studio „30”, vedeta a dezvăluit că va concerta în fiecare weekend, timp de 12 săptămâni începând cu 21 ianuarie, în Las Vegas.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și