Primele imagini cu vânătăile Angelinei Jolie, provocate de Brad Pitt în timpul căsniciei

 Primele imagini cu vânătăile Angelinei Jolie, provocate de Brad Pitt în timpul căsniciei

O serie de imagini cu presupusele vânătăi ale Angelinei Jolie, pe care actrița le-ar fi suferit în anul 2016, după o ceartă cu fostul soţ, Brad Pitt,  la bordul unui avion privat, au fost făcute publice de presa internațională.

Fotografiile alb-negru, care arată vânătăi pe brațul și cotul Angelinei, au fost incluse în raportul FBI, care a fost făcut public în urmă cu câteva zile. 

Angelina Jolie le-a mărturisit oficialilor FBI cum a fost agresată de Brad Pitt în 2016. Acel moment a contribuit decisiv la despărțirea celor doi mari actori.

Angelina Jolie le-a spus oficialilor FBI că Brad Pitt „a apucat-o de cap” într-o altercație din 2016, la bordul unui avion privat, înainte de despărțirea lor, potrivit unui raport FBI obținut de publicațiile Rolling Stone și Puck, citate de Insider.

Citând acest raport, Rolling Stone a relatat că Angelina Jolie a afirmat în fața FBI că Brad Pitt „a apucat-o de cap”, a bruscat-o, „a împins-o în peretele de la baie”și a lovit în mod repetat cu pumnii în tavanul avionului în timpul unei „izbucniri” la aproximativ 90 de minute după un zbor din 14 septembrie 2016, de la Paris la Los Angeles, cu un avion privat.

Nu au fost depuse acuzații în urma unei anchete privind incidentul, mai informează cei de la Rolling Stone.

Rolling Stone a relatat că Jolie a susținut că în momentul în care a fost agresată copiii ei erau foarte speriați. Ea a declarat FBI-ului că unul dintre copii l-a numit pe Pitt „nemernic”, ceea ce l-a determinat pe acesta să se năpustească asupra copilului, dar a fost oprit când Jolie l-a apucat din spate „ca și cum l-ar fi strâns de gât”.

Raportul a adăugat că Jolie a susținut că Pitt era în stare de ebrietate în timpul zborului, spunând că la un moment dat acesta a turnat bere pe ea. Jolie a spus FBI-ului că, până la aterizarea avionului, existau pagube în valoare de 25.000 de dolari din cauza faptului că Pitt a vărsat vin roșu, a relatat Rolling Stone.

De asemenea, Rolling Stone a mai relatat că Jolie a spus FBI că a sugerat apoi să își ducă copiii la un hotel pentru a dormi puțin; Pitt ar fi țipat: „Nu îmi iei copiii!”, potrivit raportului.

Publicația de peste Ocean a mai transmis că Jolie i-a spus FBI-ului că modul în care Brad Pitt se comporta „nu părea real” și că ea era extrem de „speriată” și că s-a simțit „ca un ostatic”.