Promoție pe 7777.md: Câștigați o casă, automobil, aur și bani în Calendarul de Crăciun

 Promoție pe 7777.md: Câștigați o casă, automobil, aur și bani în Calendarul de Crăciun

Casă, automobil și alte premii excepționale pot fi ale dvs. în Calendarul de Crăciun de pe 7777.md.

Nu trebuie să-l așteptați pe Moșul pentru a primi darul visurilor dvs! Portalul 7777.md v-a pregătit o surpriză excelentă – Calendarul de Crăciun. Pe parcursul lunii decembrie, aveți ocazia incredibilă de a câștiga premii impresionante.

Deschideți cele 31 de zile din Calendarul dvs. de Crăciun și puteți câștiga o casă sau 1 000 000 de lei, un crossover de lux sau 400 000 de lei, un lingou de aur sau 200 000 de lei, o călătorie în jurul lumii sau 150 000 de lei, gadgeturi de ultimă generație, sume bănești și multe alte premii excepționale.

Fondul de câștiguri al campaniei promoționale se ridică la suma cosmică 3 000 000 de lei.

Pentru a accesa Calendarul de Crăciun, trebuie să aveți cel puțin o suplinire în ultimele 30 de zile sau să faceți una în timpul campaniei. Bucurați-vă de magia sărbătorilor de iarnă – deschideți în fiecare zi Calendarul dvs. de Crăciun, unde veți găsi un simbol magic, care vă va împodobi Bradul Norocului. În fiecare zi veți avea ocazia să primiți până la 3 simboluri suplimentare îndeplinind misiuni captivante! Dacă veți aduna colecția de simboluri pentru unul dintre premii, veți primi darul de Crăciun corespunzător.

O altă noutate excelentă este că puteți obține mai mult de un câștig în cadrul acestei promoții feerice! Grăbiți-vă să obțineți Calendarul dvs. de Crăciun, pentru că sunt în cantități limitate.

Campania ”Calendarul de Crăciun” se va încheia în data de 31 decembrie. Grăbiți-vă să adunați cât mai multe simboluri, care vor deveni cheia pentru premii uimitoare.

Sărbătoriți Crăciunul pe parcursul întregii luni! Nu ratați ocazia de a primi darul, la care visați de o viață, datorită generozității site-ului 7777.md!

Citiți aici regulile detaliate ale campaniei ”Calendar de Crăciun”.

Duminica Lilia

https://shok.md/

Citește și