Elon Musk ar fi avut o aventură amoroasă cu soția cofondatorului Google: Reacția fondatorului Tesla

 Elon Musk ar fi avut o aventură amoroasă cu soția cofondatorului Google: Reacția fondatorului Tesla

Fondatorul Tesla, Elon Musk a venit cu o reacție, după ce revista  The Wall Street Journal a scris că antreprenorul american ar fi avut o aventură cu Nicole Shanahan, soția cofondatorului Google, Sergey Brin. Potrivit tass.ru, Musk a negat informația apărută în presă și a menționat că se află într-o relație de prietenie cu Brin. „Am fost la o petrecere aseară împreună”. 

„Este o prostie totală. Eu și Sergey suntem prieteni și am fost la o petrecere aseară împreună. Am văzut-o pe Nicole doar de două ori în trei ani și în ambele dăți au fost mulți oameni în jur. Nimic romantic”, a scris el. pe Twitter luni.

Duminică, revista The Wall Street Journal a anunțat că Sergey Brin i-a cerut divorțul soției sale, Nicole Shanahan, din cauza aventurii amoroase cu Musk.

Potrivit publicației, Musk a avut o scurtă aventură cu Shanahan toamna trecută. La momentul presupusei relații a lui Musk cu Shanahan, Brin și soția sa se despărțiseră deja, dar locuiau împreună. Cofondatorul Google a cerut divorțul în ianuarie. După cum a menționat ziarul, Musk și Brin erau prieteni apropiați. În timpul uneia dintre întâlniri, potrivit ziarului, Musk și-a cerut scuze de la Brin pentru toată situația.

Cofondatorul Google a acceptat scuzele, dar, după cum a subliniat publicația, acum aproape că nu vorbește cu Musk.

Chiar dacă au un contract prenupțial, Brin și Shanahan negociază în prezent un acord de divorț, care ar putea ajunge la 1 miliard de dolari, mai scrie publicația.