(stop cadru) Grosu: Când am auzit de 200 de mii $…Doamne, de ce nu m-a făcut mama cântăreț?!

 (stop cadru) Grosu: Când am auzit de 200 de mii $…Doamne, de ce nu m-a făcut mama cântăreț?!
Președintele Parlamentului, Igor Grou și deputatul PAS, Radu Marian au efectuat o vizită în orașul Rezina, și localitățile Ignăței și Echimăuți, în cadrul campaniei PAS la raport. Speakerul a declarat în cadrul întâlnirii cu cetățenii că nu o să mai vadă „concerte la care vin cântăreți și sunt plătiți cu 200 de mii de dolari”. Totodată, Grosu a menționat: „când am auzit de 200 de mii de dolari am zis: Doamne de ce nu m-a făcut mama cântăreț și pe mine, o dată în an ai tras o cântare și ți-ai luat de-o grijă”, relatează SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

„Concerte la care vin cântăreți și sunt plătiți cu 200 de mii de dolari nu o să mai vedeți, îmi pare rău. Îi cam scump cântecul, cam scump. Eu când am auzit de 200 de mii de dolari am zis: Doamne de ce nu m-a făcut mama cântăreț și pe mine, o dată în an ai tras o cântare și ți-ai luat de-o grijă, dar dacă tare, tare îți trebuie – de două ori – o dată la Anul Nou și o dată de Paști. De ce nu m-a făcut mama cântăreț? Ei, asta-i. În altă viață poate. Concerte de acestea nu o să mai fie pentru că îs concerte din bani furați de la noi toți”, a declarat Grosu.

Procurorul General interimar Dumitru Robu a declarat că partidul Șor a achitat peste 4 milioane de lei ca să-i aducă pe interpreții ruși: Filip Kirkorov și Morgenshtern, la concertul care urma să aibă loc pe 19 iunie, dar într-un final s-a anulat.

Citește și