Rihanna a strălucit într-o rochie mini din piele în timpul unei prezentări de modă din Paris

 Rihanna a strălucit într-o rochie mini din piele în timpul unei prezentări de modă din Paris
0Shares

Rihanna și-a arătat din nou burtica de gravidă în timpul unei prezentări de modă din Paris. Aceasta a arăta spectaculos într-o rochie mini din piele, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Cântăreața în vârstă de 34 de ani a participat la o prezentarea de modă Off-White pentru toamna 2022, la Paris, alături de iubitul ei, A$AP Rocky. Cei doi îndrăgostiți, care așteaptă primul lor copil împreună, s-au îmbrăcat într-un mod inedit la marele eveniment.

Riri și-a expus din nou burtica de gravidă, purtând o rochie scurtă din piele de culoarea piersicii, asortată cu o haină lungă asortată. Ea și-a accesorizat ținuta cu o pereche de sandale cu toc, legate cu șnururi până la genunchi și un set de coliere lungi. Iubitul ei rapper a optat pentru un look din piele neagră.

Rihanna și A$AP Rocky la Săptămâna modei din Paris/ Profimedia

Rihanna și iubitul ei, rapper-ul ASAP Rocky, au anunțat într-un mod inedit că vor deveni părinți pentru prima dată. Cei doi artiști au făcut o ședință foto cu totul specială, la sfârșit de ianuarie, în New York-ul acoperit de zăpadă.

Rocky, care este foarte discret în ceea ce privește viața lui personală, a oferit un interviu-eveniment pentru GQ, în 2021, în care a vorbit și despre dragostea lui pentru Rihanna, despre care a zis că este “Aleasa”.

„Dragostea vieții mele, doamna mea”, a spus rapperul, care a adăugat că viața este “mult mai bună” de când este îndrăgostit. „Viața este mult mai bună când îți găsești aleasa. Ea face cât un milion din celelalte. Când știi, știi. Ea este aleasa”, a spus ASAP Rocky despre Rihanna.

Zvonuri despre cuplul format din cei doi artiști au apărut încă din 2013, dar între timp, fiecare a mai fost implicat în alte relații. Cu toate acestea, s-au regăsit, iar acum se iubesc și par de nedestrămat.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/