Sărbătoare mare în casa Andrei și a lui Cătălin Măruță! Fiul lor, David, a împlinit 11 ani: „Iubirea este infinită”

 Sărbătoare mare în casa Andrei și a lui Cătălin Măruță! Fiul lor, David, a împlinit 11 ani: „Iubirea este infinită”

Andra și Cătălin Măruță sărbătoresc ziua de naștere a lui David, fiul lor care a împlinit 11 ani, scrie SHOK.md.

Andra și Cătălin sunt mândri să aibă o relație frumoasă de cuplu și o familie de revistă. Aceștia au început ziua de 16 martie cu urări pentru copilul lor cel mare, David, care a împlinit 11 ani. Cu această ocazie, atât Andra, cât și soțul ei au împărtășit cu admiratorii care îi urmăresc pe rețelele sociale imagini cu sărbătoritul zilei și urări pe care numai un părinte le poate face, din suflet, cu sinceritate și iubire pură.

„Primul care mi-a spus ‘mama’ și primul care mi-a arătat că atunci când crezi că iubești la maximum, de fapt mai poți să iubești un pic. Iubirea este infinită! La mulți ani, David”, a scris Andra la primele ore ale dimineții. În doar o oră, numai pe Facebook s-au adunat peste 12.000 de like-uri și sute de mesaje.

Nici Cătălin Măruță nu a uitat să-și exprime dragostea public pentru fiul său: „La mulți ani, David! În fiecare zi ne înveți pe noi cât de frumoasă este lumea când ești părinte. Te iubesc!”, a scris prezentatorul tv pe rețelele sociale, alături de câteva imagini făcute în mașină, în drum spre școală.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și