Sean Paul, noi declarații despre zvonurile privind o relație cu Beyonce, de acum aproape 20 de ani: ”Mi-aș fi dorit eu!”

Au trecut aproape 20 de ani de când Beyonce lansa piesa ”Baby Boy”, în colaborare cu Sean Paul. Melodia s-a bucurat de un succes răsunător, ocupând locul întâi în clasamentele muzicale, însă artistul continuă să fie întrebat și astăzi despre zvonurile privind o eventuală relație cu aceasta, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Deși au trecut aproape două decenii de când Beyonce și Sean Paul au lucrat împreună la piesa respectivă, artistul este întrebat și acum dacă a avut o relație cu aceasta:

”Nu. Mi-aș fi dorit eu. E foarte frumoasă.”, a subliniat acesta de curând, în cadrul unui story publicat de Marlow Stern de la The Daily Beast.

Acesta a mărturisit că a fost extrem de entuziasmat atunci când Beyonce i-a cerut să lucreze cu ea, iar la scurt timp au apărut zvonuri că între ei există o relație, deși la momentul acela artista se întâlnea deja cu Jay-Z.

Ne-am întâlnit să vorbim.”, a mai spus Sean Paul, explicând că întâlnirea lor a avut loc după ce au interpretat de două ori piesa respectivă.

”Am avut trei concerte, una a fost la Reggae Sumfest. La momentul acela, amândoi eram la Rock the Mic Tiur. Era 2003.”, a povestit el, continuând: ”Ea nu venea în fiecare zi, însă a venit de câteva ori la studio pentru a înregistra Crazy in Love. La un moment dat, am rămas să facem clipul, iar apoi am cântat la Sumfest. A fost prima dată. Apoi am fost în L.A.”, a mai explicat artistul.

De asemenea, artistul a povestit un moment în care Beyonce l-a confruntat cu privire la apariția zvonurilor: ”Era foarte supărată și mi-a spus că trebuie să vorbim. M-a întrebat ce legătură am cu acele zvonuri, că îi distrug cariera. I-am spus că n-au pornit de la mine. A fost ciudat.”, a mai spus el, declarând, de asemenea, că nu regretă deloc colaborarea cu Beyonce.

Beyonce, adevărul din spatele vieții strălucitoare: „Am ținut prea mult timp diete și mi-am neglijat sănătatea”
Într-un interviu pentru Harper’s Bazaar, unul dintre rarele pictoriale pe care le-a făcut în ultimii ani, diva a mărturisit că s-a chinuit mult să răzbească și că de multe ori s-a neglijat.

„În trecut, am pierdut prea mult timp cu diete. Acum învăț să rup ciclul în care mi-am neglijat sănătatea. Sănătatea mea, modul în care mă simt când mă trezesc dimineața, liniștea sufletească, de câte ori zâmbesc, ce îmi hrănește mintea și corpul-acestea sunt lucrurile pe care m-am concentrat. Și sănătatea mintală este îngrijire de sine. Îmi concentrez energia pe corpul meu și iau aminte la semnele subtile pe care mi le oferă.

Maria Palade

https://shok.md/