Știai ca are un frate geamăn? Câți ani împlinește astăzi Andrei Porubin și fratele său, Victor

 Știai ca are un frate geamăn? Câți ani împlinește astăzi Andrei Porubin și fratele său, Victor
0Shares

Andrei Porubin împlineşte 59 de ani. Pe 27 august, cunoscutul actor şi prezentator de radio şi TV, îşi celebrează ziua de naştere . Sărbătoarea o împarte cu fratele său geamăn, Victor, profesor de muzică scrie SHOK.md.

Andrei Porubin este cunoscut pe scena teatrului, fie de pe vremea, când prezenta “Telebingo Show” la televiziunea naţională sau  “Veranda”, show culinar. Acum vocea lui Andrei Porubin o auzim la Radio.

Victor a fost cel care a dezvoltat talentele fratelui său. Deseori, în curtea casei părintești, improvizau o scenă pe care prezentau concerte.

„Microfon era un ciocălău de porumb, iar fir pentru microfon – o ață de şpagat. Astfel, eu am devenit jurnalist radio, TV și actor, iar el – profesor de muzică”, spune Andrei la un interviu.

Internauții l-au felicitat și i-au dorit mulți ani, noroc, bucurii si multă sănătate!

Andrei Porubin este căsătorit cu Ala Porubin. Se cunosc de pe vremea studenţiei. Ambii au făcut Facultatea de Jurnalism. Ala Porubin însă a stat departe de această meserie. Ea este locotenent-colonel şi şef adjunct la Secţia de evidenţă şi documentare a populaţiei. Împreună au doi copii, pe Sanda şi Alexandru-Ioan.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/