Tauber cu mesaj din Israel: Da, am zburat la Tel-Aviv. Nu am fugit, eu am să revin

 Tauber cu mesaj din Israel: Da, am zburat la Tel-Aviv. Nu am fugit, eu am să revin

Deputata Șor Marina Tauber confirmă că a plecat în Israel. Aceasta a scris pe pagina de Facebook că a zburat pentru o examinarea medicală planificată. Totodată, a menționat că are permisiunea de la instanța de judecată ca să părăsească temporar țara. „Nu am de gând să mă ascund de justiție, așa cum insinuează unii”, a menționat Tauber, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

„Prieteni, vreau să fac câteva precizări în legătură cu plecarea mea din țară, pentru a evita speculațiile. Confirm că ieri am zburat din Chișinău la Tel-Aviv, unde mă voi afla o scurtă perioadă de timp. Scopul plecării mele în Israel este de a efectua o examinare medicală planificată. Precizez că am permisiunea de la instanța de judecată să părăsesc țara temporar și am acționat în strictă conformitate cu procedurile legale. Nu am fugit pe ascuns și nu am comis nicio ilegalitate. Nu am de gând să mă ascund de justiție, așa cum insinuează unii, și vă asigur că în curând, în termenele corespunzatoare voi reveni în Republica Moldova. În ultima perioadă de timp, la fel având încuviințare, am mai părăsit țara și am revenit.

Am mai spus și repet: nu am nimic de ascuns, iar învinuirile care mi se aduc sunt lipsite de orice fundament juridic, respectiv, eu sunt prima persoană interesată de a demonstra acest lucru pe toate căile legale.
P.S. Mulțumesc pentru poză și pentru interesul manifestat!”, a scris Tauber.
Deputata Partidului „Șor”, Marina Tauber, a fost surprinsă pe un aeroport din Israel, unde s-ar afla și Ilan Șor. Imaginile au fost publicate pe Facebook de către un internaut.

Citește și