Un bărbat presupus mort s-a trezit pe masă în morgă, când urma să fie îmbălsămat: Cum ar fi ajuns Peter Kigen să fie declarat mort

 Un bărbat presupus mort s-a trezit pe masă în morgă, când urma să fie îmbălsămat: Cum ar fi ajuns Peter Kigen să fie declarat mort

Un bărbat presupus mort s-a trezit pe masă în morgă, când urma să fie îmbălsămat, spre uimirea experților. Peter Kigen, atunci în vârstă de 32 de ani, s-ar fi trezit țipând, scrie SHOK.md cu referire la useit.

Peter Kigen, din Kenya, a fost declarat decedat de către doctori. Bărbatul s-a trezit 3 ore mai târziu, atunci când specialiștii se pregăteau să îl îmbălsămeze, în morgă. În vârstă de 32 de ani, bărbatul s-a trezit țipând.

Kigen a fost presupus mort după ce a leșinat în casa sa din Kenya, la finalul anului 2020. Acesta a fost transportat de urgență la spitalul Kapkatet, în districtul Kericho, potrivit media locale, scrie Daily Mail.

După ce a fost transferat la morgă, Kigen a uimit personalul atunci când s-a trezit urlând după ce specialiștii făcuseră o incizie în piciorul său drept.

Un bărbat presupus mort s-a trezit pe masă în morgă, când urma să fie îmbălsămat

Kigen ar fi suferit de o boală la stomac. Acesta a fost transportat de familia sa la spital în luna noiembrie 2020, după ce a leșinat acasă. Potrivit fratelui său mic, o asistentă a anunțat familia că pacientul a murit înainte să ajungă la spital.

Se pare că personalul spitalului a „verificat rapid” pacientul înainte să îl declare mort, susține Denis Langat, unchiul lui Kigen, potrivit Citizen TV, un canal local din Kenya.

Veste despre cum un bărbat presupus mort s-a trezit la morgă în timpul procesului de îmbălsămare a devenit rapid virală în întreaga lume.

Kingen a fost transferat imediat la morga spitalului. Aici a fost pregătit de specialiști pentru a fi îmbălsămat, moment în care bărbatul s-a trezit.

Peter Kigen nu e singurul bărbat declarat mort care s-a trezit la morgă. Un prizonier declarat decedat de 3 doctori s-a trezit cu doar câteva ore înainte de autopsie.

În procesul de îmbălsămare, unul dintre specialiști ar fi realizat o incizie în piciorul drept al pacientului. Aceasta urma să fie folosită pentru a introduce formaldehida în corp.

După ce Kingen, un bărbat presupus mort care s-a trezit în morgă, a urlat de durere, specialiștii ar fi fugit de teamă.

Personalul morgii s-a speriat atunci când bărbatul s-a trezit

După ce Kigen a fost declarat mort, el a fost trimis direct la morga spitalului, unde specialiștii au început procesul de îmbălsămare. Atunci când bărbatul s-a trezit urlând, personalul speriat a fugit, pentru că angajații au crezut că acesta a fost „înviat”, scrie Daily Mail.

După ce Kigen, un bărbat presupus mort, s-a trezit în morgă, acesta a fost transferat la departamentul de urgențe. Acesta a primit îngrijiri din partea personalului.

După ce a fost tratat de doctori, Kigen a vorbit cu jurnaliștii locali. Acesta ar fi declarat că era „fericit că e viu și a jurat să își dedice viața evanghelismului”.

O femeie a înghețat în timpul nopții, dar a revenit la normal după ce s-a dezghețat – află cum a supraviețuit.

După întâmplarea suferită la spital, familia lui Kigen a acuzat spitalul de neglijență și a cerut ca cei responsabili să fie trași la răspundere.

Oficialii spitalului și departamentul de sănătate din Kenya nu au oferit comentarii pe acest subiect, potrivit media locale. Încă nu a fost oferit un răspuns privind motivul pentru care bărbatul a ajuns pâna la procesul de îmbălsămare înainte să se trezească.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și