Un bărbat s-a dus să vadă noaptea un vulcan activ și a căzut în crater, în Hawaii

 Un bărbat s-a dus să vadă noaptea un vulcan activ și a căzut în crater, în Hawaii

In this picture taken on January 16, 2021, lava is seen during an eruption of Mount Semeru in Lumajang, East Java.,Image: 584049183, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Autoritățile din Hawaii au recuperat cadavrul unui bărbat în vârstă de 75 de ani care a căzut în vulcanul Kilauea, de pe o platformă de vizionare, scrie SHOK.md cu referire la digi24.

Membrii familiei l-au dat dispărut pe bărbat, după ce acesta i-a anunțat că merge să vadă noaptea vulcanul activ Kilauea aflat pe raza unui parc național. Autoritățile cred că accidentul s-a petrecut duminică, seara târziu, potrivit The Guardian.

Angajații parcului și pompierii au căutat toată noaptea și în cele din urmă l-au găsit pe bărbat la 30 de metri sub marginea craterului.

O anchetă este în desfășurare, au precizat autoritățile într-un comunicat, iar identificarea cadavrului este în curs.

Parcul național cu vulcani de pe Big Island sau Insula Hawaii, cea mai mare a arhipelagului, este vizitat în timpul nopții de mii de oameni care vor să vadă spectacolul oferit de lava incandescentă din craterul Kilauea, care a început să erupă în luna septembrie.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și