Un chinez a descoperit după 16 ani de căsnicie că niciunul din cei trei copii nu era al său. Soția: „Este cu adevărat importantă paternitatea biologică?”

 Un chinez a descoperit după 16 ani de căsnicie că niciunul din cei trei copii nu era al său. Soția: „Este cu adevărat importantă paternitatea biologică?”

Un bărbat din China a divorțat de soția sa după 16 ani de căsnicie după ce a descoperit că niciuna dintre cele trei fiice pe care le-a crescut nu era a sa. Femeia, în schimb, s-a revoltat de decizia soțului, spunând că nu contează cine e tată biologic, conform South China Morning Post, scrie SHOK.md, cu referire la ziare.com.

Conform sursei citate, Chen lucra departe de casă și afirmă că nu a bănuit niciodată că soția l-ar putea înșela, deoarece țineau mereu legătura prin apeluri vocale și video frecvente. Acesta a devenit însă suspicios la începutul acestui an după ce soția sa, Yu, a început să-i evite apelurile și a zis că vrea să lucreze departe de casă.

Chen a început apoi să-i urmărească locația GPS de pe telefonul mobil, iar pe 1 martie a văzut-o pe Yu cum a ieșit dintr-un hotel alături de un bărbat cu care avea o aventură. Inițial, bărbatul a vrut să-și ierte soția, dar a cerut să facă un test de paternitate. Atunci acesta a aflat că fiica cea mică are un alt tată biologic. În ciuda circumstanțelor, Chen a rămas în continuare alături de familie.

 

„Eu nu cred că l-am înșelat”

Situația s-a complicat după ce bărbatul a hotărât să facă un test de paternitate și pentru celelalte două fiice și a descoperit că nici acestea nu erau copii săi naturali. După această descoperire, soția a dispărut, iar Chef a cerut ajutorul presei pentru a o găsi. În cele din urmă Yu a fost găsită, dar aceasta nu a manifestat nicio urmă de regret. Mai mult, femeia a susținut că nu a fost infidelă soțului.

,,Eu nu cred că l-am înșelat. Este cu adevărat importantă paternitatea biologică? Cuplurile care sunt sterile adoptă copii tot timpul”, a spus Yu într-un interviu telefonic.

Femeia a început apoi să-l critice pe soțul său pentru că a cerut divorțul după ce a descoperit că cele trei fiice ale lor au fost concepute cu alt bărbat.

”Te rog, încearcă să empatizezi cu mine. Cei trei copii l-au numit „tată” timp de mulți ani, dar acum spune că fiicele sale nu sunt ale lui. Care este diferența dintre el și un animal?”, a mai adăugat Yu.

După ce povestea a ajuns în presă, internauții din China au început să simpatizeze cu Chen și i-au recomandat să divorțeze. Totodată, aceștia au lansat numeroase critici la adresa soției sale.