Un însoțitor de zbor explică de ce nu trebuie să dormiți cu capul sprijinit de geamul avionului

 Un însoțitor de zbor explică de ce nu trebuie să dormiți cu capul sprijinit de geamul avionului

Un însoțitor de zbor a dezvăluit de ce nu trebuie să alegeți niciodată scaunul la fereastră dacă intenționați să dormiți, scrie SHOK.md cu referire la The Sun.

Tommy Cimato, un însoțitor de zbor, a împărtășit cu cei 126.000 de urmăritori ai săi de pe Tik Tok cinci lucruri pe care nu trebuie să le faci niciodată în avion, iar unul dintre acestea include să nu dormi sprijinit pe fereastra avionului.

Potrivit explicațiilor acestuia, fereastra este unul dintre cele mai murdare locuri din avion, întrucât toți oamenii se sprijină de ele, în încercarea de a adormi în timpul călătoriei lor.

„Nu ești singurul care a făcut asta și nu știi câte persoane sau copii și-au șters mâinile sau alte lucruri pe toată fereastra”, a spus Timmy în videoclipul sau, potrivit digi-life.tv.

El nu este prima persoană care a avertizat împotriva acestuia lucru. Potrivit The Sun, Linda Ferguson, o femeie care a lucrat ca însoțitoare de zbor timp de 24 de ani, a spus că geamul este cea mai murdară parte a avionului, deoarece pasagerii tușesc și strănut în mod regulat pe suprafață.

De asemenea, deoarece toți oamenii care au loc la fereastră ating usprafata cu mâinile murdare și părul, nu este recomandat să vă sprijiniți fața de acea porțiune decât dacă ați curățat-o bine înainte, de preferat cu șervetele antibacteriene.

Maria Palade

https://shok.md/