(video) „Am avut o gaură în frunte, se vedea craniul”: Iuliana Beregoi, dezvăluiri șocante despre accidentul în care a fost implicată

 (video) „Am avut o gaură în frunte, se vedea craniul”: Iuliana Beregoi, dezvăluiri șocante despre accidentul în care a fost implicată

După un an și jumătate de tăcere, cântăreața Iuliana Beregoi a făcut pentru prima dată dezvăluiri șocante despre un accindent grav, în care a fost implicată. Tânăra a declarat că din cauza condițiilor meteo nefavorabile, șoferul autoturismului în care se afla a pierdut controlul volanului și a s-a izbit puternic într-un copac. Interpreta s-a ales cu răni multiple. „S-a spart fruntea până la os. Se vedea craniul”, a povestit artista în filmul documentar – Povestea unui vis, scrie SHOK.md.

„13 octombrie 2020, ziua în care era să dispar, să nu mai exist. Era pandemie, eram cu prietenele în oraș și a început să plouă foarte tare. Eram mai multe fete și un băiat, a zis că ne duce el acasă.

Din deal venea foarte multă apă. Din cauza aceasta mașina a derapat și nu mai aveai cum să oprești chestia aceasta. Eu zic că așa a trebuit să fie. După mine a fost un accident prostesc. Noi nu am făcut absolut nimic, a fost din cauza apei. Mașina a derapat, am intrat într-un copac, după care încă în doi. Stăteam în spate, sincer eu nu-mi aduc aminte tot accidentul. Exact la o intersecție, m-am uitat în stânga și când să mergem în deal am auzit că cineva țipă. M-am uitat în față și doar am văzut cum intrăm într-un copac. De atunci am doar flash-uri și aveam o durere atât de mare, îmi trece tot prin fața ochilor și se termină – am ajuns la sfârșit, până aici a fost”, a declarat artista.

„Nu am avut timp să reacționez și doar stăteam așa ca o păpușă și lăsăm mașina, loviturile să facă ce vor din mine. Nu încercam să mă țin de ceva, probabil a fost din cauza șocului. A început să iasă mult fum de la motor, toată lumea s-a speriat. Simt mirosul acela de cauciuc puternic.

Prima lovitură a fost aici (în frunte), unde am cicatricea. Din cauza loviturii puternice mi s-a spart fruntea până la os. Se vedea craniul, țesuturile s-au distrus acolo.Prietena mea s-a speriat foarte tare, a început să mă miște și eu am început să cânt. Nu-mi dădeam seama. Am visat că era pe scenă și cântam o piesă de-a Arianei Grande.

O altă prietenă, a forțat ușa și a deschis-o. Când s-au uitat la mine au văzut gaura din frunte și s-au speriat foarte tare toți. Când am ieșit din mașină eram toată plină de sânge pe față. Era un domn care a ieșit și se uita la automobil și a zis: mai bine muream toți”.

Părinții Iulianei erau în ospețe. După ce a ieșit din mașină, adolescenta i-a telefonat: „Mama, eu nu vreau să mor, vreau să trăiesc”, a spus aceasta panicată la telefon.

„Eu de la masa ceea am sărit, nici nu m-am încălțat pare-mi-se”, a povestit tatăl interpretei.

Iuliana, atunci nu a vrut să facă public accidentul, întrucât nu era pregătită psihologic. Tânăra a văzut poliția, ambulanța și s-a ascuns într-o parte, lângă un copac. 

„Tata țipa, a început să bată puternic cu pumnii în volan. Dacă tăietura era cu un centimetru mai jos, era o posibilitate să-mi pierd toți mușchii de la față. 

Iuliana a stat 10 zile internată în spital: „Suntem foarte fericiți că am rămas vii. Toată lumea când a văzut mașina ne-a întrebat cum ați rezistat voi”.

Vezi mai multe în video de mai jos.

Citește și