(video) Andrei Serjant, din subterană direct pe scena SuperStar, cu o strună ruptă la chitară: Cântam și mă gândeam „acum trebuia să te rupi”

 (video) Andrei Serjant, din subterană direct pe scena SuperStar, cu o strună ruptă la chitară: Cântam și mă gândeam „acum trebuia să te rupi”

Andrei Serjant este tânărul de 21 de ani, originar din Chișinău, care a reușit să câștige cele mai înalte aprecieri din partea juraților de la show-ul de talente din România, SuperStar. În mijlocul prestației sale acesta a rămas fără o coardă: „Cântam și mă gândeam „acum trebuia să te rupi”a spus Andrei în cadrul unei emisiuni, dar acest lucru l-a încurcat absolut deloc să primească cuvinte de laudă din partea juraților și să le umezeasca ochii, scrie SHOK.md.

Andrei a dezvăluit recent, la o emisiune TV ce a simțit el în acel moment când i s-a rupt o strună la chitară:

„Am simțit un fel de ciudă. Chiar acuma ți-a trebuit să te rupi. Dar în fine am continuat, nu m-am oprit de cântat și acest fapt m-a avantajat. Mie și producătorii de la show-ul dat îmi spunea că, dacă pe scenă ai avut un val de emoții prea mari și ai uitat cuvintele, spune și tu ceva acolo sub nas și continue mai departe. Niciodată nu trebuie să ne oprim, fiindcă ei aceasta apreciază și chiar pot să fie mai critici de faptul că tu te-ai oprit, decât față de faptul că ai uitat versul respectiv”, a menționat tânărul.

Andrei cântă în subterane, străzi pietonale, iar cel mai des poate fi întâlnit în pasajul de pe strada Alecu Russo. Cu părere de rău, tânărul nu face prea mulți bani din pasiunea sa: „Nu vreau să fac publică chestia aceasta, cât facem noi pe zi, săptămână sau lună. Pot să zic că în mediu facem tot atâta cât face un om la un job simplu. Un salariu modest”.

Andrei a dezvăluit că la moment nu studiază la nici o universitate, dar ar vrea să-și continue studiile în România.

„La moment nu fac studii, doar muzică, mă ocup de propriile proiecte, scriu versuri. Aș vrea să studiez la Conservatorul din București. Nu se știe încă. Cel puțin dacă o să vreau să-mi continui studiile, o voi face în străinătate”.

Precizăm că acum câteva zile, Antrei a participat în calitate de concurent la SuperStar, unde a impresionat jurații. Aceștia au spus că în momentul în care îl ascultau părea a fi e melodie înregistrată în studio deja.

Pe lângă partea muzicală, aceștia au spus că „acest băiat le-a dat o lecție de viață”.

Andrei a relatat că pasiunea pentru o muzică pornește din 2013, când a văzut la televizor un film despre un cântăreț de stradă, la care a zis că vrea chitară și vrea să facă muzică. Părinții l-au încurajat pe Andrei, așa că ziua următoare chitara i-a fost adusă acasă.

În timp a reușit să devină chiar el eroul acelui film, cântă în stradă și spune că de la început se simțea foarte intimidat, cânta când nu trecea nimeni.

Vezi momentul aici.