(video) Angajații unei televiziuni din Rusia au demisionat în direct. Momentul în care toți părăsesc platoul: „Nu războiului”

 (video) Angajații unei televiziuni din Rusia au demisionat în direct. Momentul în care toți părăsesc platoul: „Nu războiului”

Toți angajații unei televiziuni din Rusia au demisionat „in corpore“, în direct, protestând astfel față de invazia din Ucraina. Platoul știrilor s-a umput de oameni, care s-au îndreptat ulterior spre ieșire. În doar câteva minute, telespectatorii au putut vedea cum platoul a rămas pustiu. Este vorba despre angajații televiziunii TVRain, care au ales să își prezinte demisiile în direct, ca un gest de protest față de războiul din Ucraina, scrie SHOK.md cu referire la playtech.ro.

După ce și-au făcut mesajul public, spunând „Nu războiului“, angajații: prezentatori, reporteri, editori, tehnicieni, cameramani și-au strâns lucrurile și au părăsit platoul, după cum se poate vedea în imaginile făcute publice pe Twitter de Ukraine News UK.

Ulterior, emisia a fost înlocuită de un promo. Gestul a fost repetat în toate stațiile televiziunii, mesajul anti-război fiind completat apoi cu baletul „Lacul lebedelor“, mai precizează sursa citată.

TVRain ar fi, potrivit BBC, unul dintre ultimele posturi de știri independente din Rusia.

 

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și