(video) Caz cutremurător în capitală: Un bărbat beat, agresiv și cu cuțitul în mână s-a dat în spectacol chiar la locul de muncă a concubinei sale

 (video) Caz cutremurător în capitală: Un bărbat beat, agresiv și cu cuțitul în mână s-a dat în spectacol chiar la locul de muncă a concubinei sale

Angajații unui magazin alimentar, din sectorul Râșcani al capitalei, au trecut prin clipe de panică. Un bărbat beat, agresiv și cu cuțitul în mână a intrat și a început să amenințe cu moarte una dintre vânzătoare, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

Un individ a atentat la siguranța lucrătorilor unui imobil din sectorul Râșcani, după ce i-a amenințat cu un cuțit. Datorită faptului că edificiul se afla sub protecția Bercut, la fața locului a intervenit rapid grupa operativă pentru a înlătura pericolul. Agenții de securitate au imobilizat agresorul și l-au predat pe mâna poliției. S-a constatat că acesta fusese eliberat din închisoare cu câteva zile înainte de producerea incidentului. Toate persoanele din imobil sunt în siguranță, iar agresorul urmează să fie tras la răspundere.Cu noi ești întotdeauna în siguranță. Bercut, mereu alături!

Posted by Bercut on Monday, September 27, 2021

Potrivit ofițerului de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati, incidentul a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, însă imaginile de la fața locului au fost publicate abia acum de către agenții de pază sub protecția cărora se află magazinul, care au intervenit la reținerea individului. Aceștia au venit de urgență la fața locului, au scos bărbatul din incinta magazinului și l-au pus la pământ.

Între timp, la locul incidentului a intervenit și poliția. La reținere, bărbatul a încercat să opună rezistență, însă la scurt timp a fost urcat forțat în mașina poliției și dus la sector pentru documentare.

Contactați de ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati a declarat că femeia pe care o amenința individul nu este altcineva decât concubina lui. Aceasta ar fi scris cerere la poliție precum că nu ar avea pretenții față de bărbat.

Totuși, necătând la acest fapt, pentru isprava lui, bărbatul este cercetat contravențional pentru huliganism nu prea grav, și riscă amendă în suma de 1500 de lei sau 60 de ore de muncă neremunerată în folosul comunității.

Verdis Sorina

https://shok.md/

Citește și